Bröllopsberättelse

Ja jag var verkligen ilsk i mitt förra inlägg. Nu är jag dock inte längre bråkig och strulig enligt innehavaren av bloggen (jag var bara det tills jag själv upptäckte det tydligen :S) Bloggvärlden kan minsann vara farlig den.. Nåja hur som helst, ingen mer energi på detta nu. Jisses världen är ju full av människor jag tycker om och därmed har jag en massa annat jag hellre ägnar mig åt.

Igår var vi å föräldramöte på Vintergatan. Kändes stort :) Det var ju allra första gemensamma föräldramötet för mig och M :) Dessutom gick vi dit som familjen Sjöberg, najst va?! :)

Efter bröllopet har min älsk varit ledig. Känns bra! I början på veckan var det ju en hel del som skulle fixas och grejas, köras undan och få bort efter festen.

Bröllopet ja, har ju lovat en liten text kring det...

Började på morgonen med att min älskade Carro kom hit. Vi skulle vara hos frissan kl 9! Vi hämtade upp Sara och sen hade vi tre timmars njutning på Klipp o Kryll hos Ulrica. (Världens bästa frisör!) Där blev jag sminkad, vi  blev alla snyggare i håret och så intog vi såklart lite gott att dricka. Vi hade en fantastisk förmiddag och världens finaste tärnor hade jag! Tusen TACK för att ni ställde upp och ville vara mina tärnor <3 Efter frissan var jag tvungen att gå upp på HM. Kändes sådär att knalla runt i stan i en ful tröja och med en superfin håruppsättning. Men vad gör man inte för ett gloss *mohahahah* :)

Älsk hämtade oss i stan och vi skjutsade hem Sara. Övriga åkte hem till oss för snabblunch och påklädning. Hemma hos oss hade min fina syster varit och lämnat våra blommor. Så nöjd med min brudbukett, den blev precis så som jag önskade. Hemma kastade vi barnen i duschen en efter en och hjälpte dem med att snygga till sig :) 14.40 kom vår taxi och då var jag gaaaanska stressad. Min klänning var INTE den enklaste att få på. Men iväg till kyrkan bar det. På vägen dit började det spöregna. Kul?! Ja mig gjorde det inget, bara det att jag gääärna velat ha ett paraply i bilen. Det fixade dock vår snälla toastmaster Peter så fort taxin stannat utanför kyrkan. Vigselceremonin var underbar! Tror jag, det kändes så iaf :) Vi hade utformat den helt själva, valt ingångs och utgångsmusik, psalmer, solosånger och skrivit egna löften. Kändes verkligen som om det var VÅRT när vi stod längst fram i kyrkan. Allt kändes perfekt och nervositeten var totalt borta där och då. Jag bara njöt av stunden. När Lotta (solisten) sjöng "där du andas" då kunde inte jag heller hålla tillbaka tårarna..

Efter kyrkan bar det av till Ovesholm. Strax över 80 personer var vi då. Innan middagen drog igång var det lite mingel och fördrink utanför festlokalen. Under tiden passade vi på att bli fotograferade (tack Linus). Tyvärr hann vi inte ta så många bilder som vi planerat, regnet gjorde nämligen sig påmint igen, menmen lite foto blev det allt. Middagen var underbar! Vår TM Peter invigde den genom att klippa slipsen av min pappa :) Sen började själva måltiden med mammas förrätt, därefter åt vi buffé (som vi utformat själva) och vi avslutade med skånsk äppelkaka. Mumma! Maten fixade Kippers (förutom förrätten) och den var himmelsk :) Under middagen hände det massor skoj. Vår TM skötte sig galant! Lekar, sång och tal varvades på ett alldeles lagom sätt. Ja Peter, vår TM han var en succé :) Roligaste leken var nog när Mattias skulle pussa tre tjejer som stod bakom ett skynke och sedan avgöra vem som var jag. Jag, kusin Petra och syster Pia klev bakom skynket. Tji fick jag - där stod redan tre karlar och plutade med munnarna :) Mattias pussade dem alla och gissade till sist på sin käre broder, gissa om han (och alla andra) blev förvånade när skynket föll :P

Vi dansade, sjöng (Bästa Carro och Rebecca sjöng för oss på festen. Så fint och att de vågade!!) och hade en fantastisk kväll. Dansen skulle ju brukligt starta med en brudvals, men precis som jag sagt hoppade vi över den. Vi tog istället en svängom till en lugn version av Bryan Adams Summer of ´69. Efterhand ökades tempot på den låten och fler och fler dansade med. Sen var partyt i full gång :) Festen fortsatte till in på småtimmarna :) Allt var underbart, så jäkla UNDERBART. Säger som min fina tärna Carro - jag vill göra om allt IGEN. Men ändå inte, för det kan bara inte bli lika bra en gång till.

Vet inte hur vi ska kunna TACKA alla som gjorde vår dag så fantastisk, men vill iaf avsluta med ett STORT TACK. Tack till alla som kom, till alla som under veckan hjälpte till med att förbereda, tack till alla som hjälpte till under festen och tack för era fina tal och era galna upptåg :) Och till mamma och "pappa" som har lagt ner hur mycket jobb som helst på vårt bröllop. NI är fantastiska! Finns inga ord i världen som är tillräckliga för att tacka er. Men vi är förevigt tacksamma och ni vet att JAG ÄLSKAR ER.






Kommentarer
Så här sa: Carro

Allt var fantastiskt, mysigt, underbart, magiskt, kärleksfullt och helt enkelt bäst! Du var så vacker love. Och det är du som ska ha tack för att jag fick vara din tärna! ILY!!

2009-09-11 @ 17:14:41
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Sara

Ja hela bröllopet var fantastiskt....helt perfekt! Och jag är SÅ stolt att ha fått vara tärna på dn & Mattias speciella dag! En riktig dröm! Tack för att du fortfarande är en nära vän att räkna med, för att du inte glömde bort mig efter alla dessa år! Du är en sann vän Amanda! Love you! kram

2009-09-12 @ 08:10:47
URL: http://sara75.blogg.se/
Så här sa: Mamma o Pappa Boris

Tack själv för att du finns och att vi fick hjälpa till att göra er dag.Älskar dig och hela din familj.

Kramar till er från oss.

2009-09-12 @ 10:49:43

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0