Badrumsrenovering AB

Livet känns lite lättare ikväll.

Badrumsrenovering AB drog igång ordentligt idag. Innan har det mest varit planerande och shoppande, men nu var det dax att ta tag i skitgörat. Tänkte roa mig med att lägga in lite bilder och följa renoveringen. Alltså detta projekt har existerat i huvudet sedan vi flyttade in i huset. Det var typ ndet första vi skulle göra tyckte jag/vi. Nu var det dock så att den andra toaletten redan var blåst när vi flyttade in så den var absolut nödvänig att börja med. Sen har det följt mängder av projekt efter det. Tvättstugan, alla barnens rum (ja Max började vi ju med att bygga), altanen, sovrummet, köket, hallen... Japp en massa projekt har ått gå före. Dessutom har vi faktiskt bestämt oss tidigare för att NU ska badrummet minsann göras vid, men så har vi ändrat oss och prioriterat annat istället som i stunden känts och förmodligen varit viktigare. Spaniensemestern, bröllop, Sälenresa...  

Menmen vi har överlevt vårt fulbadrum länge nu och idag kändes det helt underbart att se bit för bit plockas ner och bäras ut :)

Tack för hjälpen idag mam och pap ♥



  

 

Svårt att se på bilderna men det är en grymt ful, rosa, blommig väggmatta som äntligen rivs ner.


Kommentarer
Så här sa: Carro

Va skönt att du känner dig bättre ikväll. Ska bli kul att följa badrumsrenoveringen både här på bloggen och hemma hos er. Måste kännas riktigt skönt att det blir av nu. ILY!

2010-04-06 @ 23:24:16
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0