Lite gnälligt

Ska bara gnälla liiiite. HATAR att min älsk ska jobba inatt. Hatar att det varenda j-vla helg känns som att han har nåt jobbpass (har han ju 4/6 helger så det är väl inte så konstigt att det känns så) och hatar att det utöver dessa jobbpass är en massa helger framöver nu där vi har måste-närvara-på-tvång. :( Vill bara vara ledig och njuta våren med min familj! Vill hoppa över spektakel och annat tvång.

Så, nu gnällt klart! Nu ska jag göra det bästa av den här lördagen istället och bl.a ägna dagen åt mina fina barn. Vad kvällen kommer erbjuda har jag ingen aning om, men den kommer bli bra!

Nästa helg har vi ledigt tillsammans. Nästa helg ska vi umgås med människor vi vill träffa och trivs med. Sen är det knökfullt resten av maj... MEN om sju veckor anländer vi till Spanien, då har vi faktiskt inga andra måsten än TID tillsammans. LÄNGTAR!


Kommentarer
Så här sa: sis

tråk å blä med helg jobb. Det är så tråkigt att behöva gå hemifrån när alla i familjen är ledig. M har ju verkligen en massa helger, så jag ska nog inte gnäll på mina 2,5 på 6 veckor. Men drygt är det. Ska bli gött med semester. ILY

2010-04-26 @ 00:20:44

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0