Skor och samtal

Kan bara konstatera att det varit ännu en härlig dag. Underbara våren, visst måste den väl vara här på riktigt nu?! Idag har vi mest varit hemma. En liten tur till stan blev det och inköp av vårskor till Alicen. Jag velade mellan två par så hon fick själv välja och det blev likadana som förra året, fast röda den här gången. Superfina! Passade även på att inhandla sandaler när vi ändå var på plats. Hörde nämligen en liten fågel viska att en del storlekar i sandaler inne på Vincent redan börjar bli bristvara. Bäst att vara ute i god tid. Här fick älskling avgöra vilka det skulle bli. Kvalité och komfort går först för hans del och jag är bara glad över att de han valde dessutom är riktigt snygga. Blev ett par blå sandaler den här gången, antar att de kommer passa till de flesta sommarkläderna :)

I eftermiddags var jag på samtal på Lucas nya skola. Jisses säger jag bara. Vilken skillnad. Lärarna på samtalet (hans klasslärare) hade bara gott att säga om Lucas. De förstod inte varför han behövt extrahjälp i både engelska och matte tidigare.  De hade dessutom ett papper med info om Lucas från hans gamla lärare och de förstod ingenting. Var det fel lapp? Gällde det en annan unge? Ja jag vet inte, men jag ser en förvandling som inte upphör att förundra. Lucas älskar sin skola. Lucas gör läxor. Han skrattar och mår bra. Och jag är nu i efterhand så j-vla glad att det blev såhär. (Och ibland önskar jag att jag kunnat be k*rrinjävlen han hade tidigare att dra dit pepparn växer! Jag har nämligen en hel del pedagogik i ryggsäcken och min fullständiga övertygelse är att bemötande och förväntningar definitivt hänger ihop med elevers prestation)

Ikväll har jag och Alice varit på promenad med Bovve. Se själva! Dessutom blev det en stund i gungan och en stund på studsmattan.

Underbara våren!

Nu natta Lilliz.





Här syns ju nya skorna :)


(Bild från Vincent)


Kommentarer
Så här sa: Carro

Va glad jag blir att Lucas mår så bra nu. Tur att allt kan lösa sig. Fina skor då! Leon älskar skorna han fick av Alice, vill alltid ha dom nu. Och ni köpte oxå blåa felix. Jättefina! Då får dom väl va likadana igen då ;)

2010-04-12 @ 23:33:57
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Marie

Vad skönt att det blev så bra för Lucas! Ja ibland kan man undra vad det är för lärare! Visst är våren härlig! Kram till er alla! =)

2010-04-13 @ 18:19:05

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0