Lördag med blandade känslor

Oj vilken dag. Intensiv. Körde ut grabbsen till Fjälkinge vid middagstid eftersom de skulle ha avslutning med innebandyn idag (hela föreningen). M fick hjälp av sin snälla broder i badrummet. Tyvärr hann de inte så långt, är en himla massa att fixa ju men de fortsätter imorgon. Badkaret är iaf monterat (snyggt!) och så grejade de med vattnet. Själv roade jag mig med Alice och hennes kusiner. Först var det utelek och sen var det mat. Pannkakor :) Därefter var det mer lek, innan de varvade ner med lite film i soffan.

När M kört till jobbet röjde jag undan en massa, här såg förjävligt ut. Smällar man får ta när det ska renoveras. Efter det lagade jag och Alicen vår favvomiddag, lax! Trodde pojkarna skulle komma hem och äta med oss, men icke. Ganska irriterande med tanke på att deras pappa sa att han skulle skjutsa hem dem vid halv sju ikväll. Jag dubbelkollade det hela eftersom jag visste att jag inte skulle kunna hämta dem då M har bilen på jobbet ikväll ju. Jodå..de kommer efter innebandyn, vid halv sju :S Nåja jag och Alicen åt iallafall och hade det hur mysigt som helst. Alice gillar verkligen lax och kanske ännu mer den kalla såsen som jag brukar göra till. Hon är tokigt svag för de flesta såser och ber ofta om mer flera gånger. Inte utan att man får påminna henne om att ta en potatisbit också ibland :) Efter maten blev det lördagsmys i soffan. Alicen orkade dock inte mysa särskilt länge. Hon däckade i min famn efter en liten stund framför tv:n, men det var ju nästan mysigast av allt.

Nu, under tiden jag sitter och trycker ner de här raderna kom grabbsen in genom dörren. Tack så j-vla mycket! Jag hade faktiskt sett fram emot att ha dem här hela kvällen.

Bara att bita ihop och njuta av att de faktiskt kom hem alls...

SUCK!

Nåja, just nu ser det ut såhär bredvid mig i soffan, mitt ♥ :


  
Lördagsmys ♥  
Alice älskar ostbollar och jag (som förövrigt inte är särskilt svag för chips och sånt) håller med :) Smaskigt!


Kommentarer
Så här sa: Carro

Men va skönt att det hände ngt i badrummet iaf. Ska bli spännande att se :) Mysigt det ser ut att sova i soffan. Ostbollar är btw supergott ;) Det tycker Leon oxå! Tråkigt att pojkarna kom så sent... Hoppas ni får en fin söndag iaf. ILY!

2010-04-25 @ 13:38:54
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0