Påsk och plask

Nu har vi firat i två dagar! Igårkväll var vi hemma hos systerstor med familj och där bjöds det på god mat (laxgryta), efterrätt och dricka. Carro, Linus och Leon var också där och det var en toppen påskafton på alla sätt. När vi kom dit möttes vi av en påskakärring av bästa slag. Det var Peter som klätt ut sig, så snygg så snygg :) Skrattade galet mycket gjorde vi alla (utom Alice hon blev nog lite chockad) och det var absolut en av påskens höjdare. Idag har vi firat hos mammi och pappi. Systrarna var också där och vi blev alla bjudna på traditionellt påskbord med massa gott igen. Ännu en trevlig och mysig dag. Antar dock att löparskorna behöver luftas ordentligt under den kommande veckan för det har verkligen varit en god påsk. Igår delades det minsann ut påskägg här hemma också och jag var en av dem som fick ett väldigt välfyllt ägg :) Min tokiga, älskade M ♥¨

Idag har vi också hunnit vara ute en stund. Det regnade en hel del, men det var så härligt att gå ut ändå. Alice älskar gummistövlar, vattenpölar och paraply så hon var såklart helt lyrisk. Massa plaskande blev det och Alice tycker utelek är så mycket roligare när det regnar och det finns plaskmöjligheter :) Jag är faktiskt benägen att hålla med, om det regnar lite lagom och inte jämt så är det inte alls dumt att ta fram gummistövlarna och ge sig ut.

Imorgon är det bara jag och Alice hela dagen. Vet inte alls vad vi ska hitta på men det känns ganska skönt att ha en oplanerad dag att se fram emot tillsammans med min Liten. 


 

 


***Vatten vatten bara vanligt vatten ***

Lyckades filma lilla Stjärnan en liten stund ute i regnet också:


Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0