Härliga onsdag

Underbar dag idag. Vaknade imorse med ett leende på läpparna. Inte undra på det, jag har världens finaste make och mina älskade barn. Jag är lyckligt lottad. Vi unnade oss en lång frukost idag. Gott med frukost, men framförallt gott att prata. Tacksam och glad över att min M lyssnar och finns för mig när jag som bäst behöver det ♥

Mina föräldrar kom även idag och hjälpte till med badrummet. Tusen TACK. Nu är allt gammalt porslin utrensat, väggmattan helt borta och idag blev det fula bruna fönstret vitt :)

Jag och mamma tog Alicen i vagnen och promenixade till Hammar för att handla lite middagsmat. Lilliz tog sin kickbike och hakade på. Härlig promenad, lite blåsigt på vägen dit men skönt som tusan på hemvägen.  I affären hittade vi inte bara middagsmaten. Hittade också en übercool keps till Alice. De har lite roliga saker i vår affär ibland och idag snubblade jag över Kittykepsen hon har på fotot. Alice älskar den och har haft på den hela kvällen :) 

Efter maten stack jag och Alice in till Tivoliparken för lite mammaträff med U och A där. Underbart härligt. Mina fina vänner försåg mig med kaffe och fika till Alice. Tjejerna lekte och hade det toppen, som vanligt. Lovely.

Sen körde vi vidare till Fjälkinge där Linus hade avslutning och föräldramatch i innebandy. Jag hade Alicen med mig eftersom Mattias jobbar inatt och vi hejade på som tusan från läktarplats. Duktiga grabbarna vann såklart.

Nu väntar en lugn kväll. Ska krypa ner isäng tidigt och läsa min nya bok som jag påbörjade igår. Den handlar om ofrivillig barnlöshet, ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat.





                           Coola Tossen i nya kepsen :)



 
                                   Vitt och snart fint :)


Kommentarer
Så här sa: Sandra

Underbart med badrumsrenovering!

Lilla Alice är ju sockersöt i sin keps. Vilken härlig dag ni haft. Igår var det min tur att ha en skitdag och den verkar sitta i...känner mig på pissigt humör. Vet nog varför egentligen men det hjälper ju inte.

Hoppas du får ännu en toppendag idag.

Kram

2010-04-08 @ 08:27:29
URL: http://loppanbus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0