Dag 1, Om mig.

Jag. Amanda Elisabeth Sjöberg. 34 år. Utbildad undersköterska, förskollärare och specialpedagog, arbetar som förskollärare och trivs väldigt bra på mitt jobb. Uppvuxen i Kristianstad och bosatt i Hammarslund.

Är fylld av kärlek till mina tre barn. Lucas, Linus och Alice. Lucas föddes den 10/8-1997 och 15 dagar efter det fyllde jag 21 år. Lucas var inte helt planerad men när han kom ändrades allt totalt och jag fann meningen med livet. Kärleken till honom slog omkull mig fullständigt och jag hade aldrig varit i närhetan av att uppleva en liknande känsla.  Den 24/2-2000 kom lillebror Linus till världen, planerad och älskad. Var under graviditeten rädd att jag aldrig skulle kunna älska ett barn till lika mycket, men rädslan var totalt obefogad och jag gav bort hela mitt hjärta. Igen. Bodde i Fjälkinge några år med pojkarna och deras pappa, trivdes aldrig på riktigt och på Linus treårsdag bestämde jag mig för att det var dags att gå vidare.

Levde under en tid ensam med mina barn (varannan helg var de hos sin pappa) och älskade det livet även om det var väldigt tufft att vara ensamstående.  Träffade min stora kärlek i oktober 2003 och ett år senare flyttade vi till det huset där vi fortfarande bor. Hans pojkar och mina grabbar, alla har hela tiden bott hos oss. (Sedan ett halvår bor dock Lucas växelvis.) Efter år av sjukhusbesök, behandlingar och prövningar kom så Alice till oss den 3/1-2008. Kärlek, lycka, tacksamhet. Finns inga ord som räcker till. Den 5/9-2009 gifte jag och Mattias oss. En underbar höstdag I Nosaby kyrka. Mattias är min kärlek, min trygghet, mitt liv, med honom är jag hel. Jag älskar honom av hela mitt hjärta.

Jag älskar att vara mamma, njuter av varje stund då jag får vara tillsammans med dem jag älskar och värdesätter kärleken till mina högst av allt i livet. Är medveten om att jag inte lever i den perfekta kärnfamiljen och tycker det är påfrestande ibland, men har förlikat mig med det och gör så gott jag kan utifrån våra förutsättningar. Jag är grymt envis och ger sällan upp. Kan ha tålamod till tusen när jag gett mig fan på något men kan också vara oerhört rastlös och vill helst att det ska hända lite (eller mycket) hela tiden. Velar en hel del, även om jag faktiskt blivit bättre på den fronten. Tycker om när vardagen bryts och förgylls av något extra. Älskar att resa bort, komma ifrån och njuta av tid tillsammans. Värdesätter också ensamhet högt och tycker det är oerhört rofyllt att bara få vara alldeles för sig själv ibland. Blir irriterad på folk som snackar men inte gör. Tycker om att inreda vårt hem, gillar framförallt vitt men även svart, tycker inte om djur, lyssnar gärna på Lars Winnerbäck, tränar på Friskis, trivs väldigt bra i pyjamas, har vita tulpaner som absoluta favoritblomman och tycker att fisk är det godaste som finns. Älskar julen och uppskattar vintern väldigt mycket. Njuter också av sommaren och har en stor kärlek till havet.





Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0