Bakat och tjatat

Slutade elva idag och maken hämtade mig på jobb. Efter att vi hämtat Toss åkte vi till Maxi (jag avskyr det) och handlade till middagen och till dagens bullbak. I em har vi bakat, bakat, bakat.. och ändå kastade jag 1/4 av degen. Galet vad bullar det blev. För självklart gjorde jag dubbel sats när jag ändå var igång. Nåja, goda blev de iaf och vi har fikat mer än en gång ikväll ;)

Ikväll kom Caroline, Ebba och Esther hit och sällskapade. M jobbar inatt och J är iväg så förutom Linus och Max så blev det väldigt tjejigt här hemma :) Vi åt tacos, fikade och medan barnen lekte, lekte och lekte så tjatade jag och Caroline bort flera timmar. Alice var helt slut, men så lycklig, när hon kröp ner i sängen sent ikväll.

Nu ska jag göra detsamma, imorgon blir det ingen sovmorgon för Alice ska klippa sig kl nio. Det lät som en toppenidé när jag ringde och bokade tiden tyckte jag... Nu vet jag inte riktigt hur jag tänkte :S Men men vi ska nog få till en fin dag. Efter frisörbesöket ska jag uträtta ett par ärende i stan, fika med Toss och sen på em är det luciafest på Vintergatan. Alice ska minsann vara pepparkaka! Jag som trodde att jag äntligen fått en Luciakandidat i huset, men icke. Hon vill inte ens ha pepparkaksklänning utan krävde en pepparkaksdräkt! Jag påstod dock att alla pepparkaksdräkter i affärerna var slut men att det fanns en klänning ;) Så en pepparkaksflicka ska vi förhoppningsvis få se i morgondagens luciatåg (hoppas jag, men man vet aldrig med Alice, vill hon inte vara med så är hon inte med).  På kvällen är det sen världens finaste luciakonsert med Krstd musikklasser i konserthuset. Det är en upplevelse utöver det vanliga. Imorgon ska Lilliz vara tomtenisse minsann och det ser jag fram emot :)

Nu - sova fort!


Kommentarer
Så här sa: Marie

Ja det var verkligen en riktigt fin konsert ser redan framemot nästa jag hänge mä :)

2010-12-10 @ 21:58:35

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0