En mammas samvete

Skriver, raderar, skriver, raderar... vet inte vad jag vill få ner här egentligen. Försöker nog mest bara hitta ro att andas lite.

Dagen har varit bra men ganska intensiv. Jag och Alice var på barnkalas hos William och Adam (från gamla babysångsgänget) och efter det skyndade vi in till stan en runda. Jag var tvungen att investera i ett par nya kängor. Hittade ett par Timberland till bra pris och nu vet jag att jag har bra skor både på jobb och i pulkabacken :)

Ikväll jobbar M och det har bara varit jag och barnen. Mysigt. Jag har lekt med Alice, spelat Wii med grabbarna, vi har krängt lördagsgodis, kollat (och asgarvat åt) Sunes jul, ritat och varit tillsammans. Jag älskar det! Men.. (för nu kommer det ett men..) När klockan passerat sent då känner jag det där behovet av att bara få vara. Egentid, eller iaf lugnare tempo. Och ibland verkar det störtomöjligt att få till det utan att det ska täras på mammasamvetet. Mina barn är såklart underbara på alla sätt, men de är också mästare på att ge mig dåligt samvete. Båda grabbarna blev skitsura för att det bara blev puss, kram och godnatt ikväll. De vill alltid att man stannar och pratar länge och just ikväll fanns inte orken. Så nu sitter jag här med mitt dåliga samvete och känner att jag fan aldrig räcker till. Suck!

Saknar min M ikväll, längtar efter tillsammanstid med honom.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen bredvid min älskade Alice. Om några timmar väntar pulkabacken på oss. Det kommer bli en fin söndag.



Älskar mina tokisar ♥


Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0