Heja tradera!

Lördagen var perfekt! Mellansis och Jocke var här och vi hade hur trevligt som helst. Åt gott, drack lite lagom och spelade en runda kort. Sen körde vi singstar och det livar verkligen upp. Jag och Jocke var dessutom riktigt bra när vi körde i team och vi vann det mesta :D Tack för en trevlig lördag ♥

Igår var det en lugn och skön söndag utan några som helst planer. Det händer verkligen inte ofta i det här huset, kändes nästan lite märkligt att inte ha en massa måsten över sig. Vi bestämde oss för att låta det bli Alice söndag och bara vara tillsammans. Alice älskar när vi bara är. Hon njuter för fullt. Vi tog en tur till badhuset med henne och det var såklart uppskattat. Känner att vi nog får hoppa på babysimmet igen när nästa kurs drar igång. Alice älskar simmet, igår frågade hon efter alla barnen och skulle sjunga med dem :)

Efter badet höll vi en lugn kväll. Självklart kikade vi på OS och soffmyste i samband med det. Alicen däckade tvärt. Att bada tar hårt på krafterna :)

Idag är det då sportlov! Underbart tyckte jag när jag fick ligga kvar i sängen imorse. Fast nu känner jag redan mig lite rastlös. Vill hitta på något, men vad?! Vad man än väljer att göra så gör typ tusen personer till samma sak när det är lov. Bada, Andy´s, Barbacka... överallt är det massa folk på loven. Får vl se vad vi kan hitta på. Tre maskiner tvätt är iallafall körda, dammsugarna har fått en rundtur och toaletten är skurad. Så nu vill jag göra något annat.

Förresten... Tradera is the shit! Förra våren köpte jag Alice vår/höstjacka inne på po.p´s rea och gav då 330 kr för den. Igår sålde jag samma jacka för 360! Tack för det. Alice tjänade alltså hela 30 kr på att bära sin rosa jacka hela förra våren och hösten :) Inte illa. Fick väldigt bra för samtliga kläder jag slängt ut. Ytterkläder från po.p ger en hel del. Konstaterar återigen att kläderna visserligen kostar en del men man får det mesta tillbaka. Så nu ska betalning inväntas, paket skickas och sen ska minsann pengarna gå oavkortat till nya kläder till Toss. Finns inte mycket i garderoben som passar henne just nu. (Någon mer som är shoppingsugen och vill följa med till stan någon dag?!) :)


Kommentarer
Så här sa: Carro och Leon

Åh tänkte inte på att det är sportlov ju. Vi är ju hemma idag, alla tre. Även om en av oss mest sitter i telefon =S Vi kunde ju träffats! Men en shoppingtur låter inte fel, jag har presentkort kvar på PO.P =D ILY!

2010-02-22 @ 13:05:30
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Sandra

Och jag KÖPTE en rosa skaljacka, po.p, på Tradera. Helnöjd!! Ville ha just en rosa. Tycker den är jättefin. Det är toppen med Tradera. Kul att du fick MER för jackan än vad du köpte den för. Det gillas!!

Windstopper köpte jag faktiskt en ny till henne i förra veckan. Rosa den också. Jättefin och hon älskar den.

JA, vi är Popoholics!! Jag vågar snart inte gå på stan mer. Slinker så lätt inom där.



Hoppas du hittar nåt fint till Tossen.

Kram

2010-02-22 @ 15:35:19
URL: http://loppanbus.webblogg.se/
Så här sa: Marie

Tack själva för en mycket trevlig kväll! Allt var super duper kul! Jag kan hänga mä en dag till stan! Blir det något på onsdag? Kram Marie

2010-02-22 @ 21:07:42
Så här sa: Sandra

Ja, perfekt med begagnat!! Jag köpte skaljackan i 92. Jag har provat en jacka i 98 på henne men det går bara inte. Lite därför jag kollade Tradera. 92:an passar perfekt nu i vår och sommar och till hösten blir det nog lagom med en 98:a. Och så tycker jag ju att den rosa är så himla fin. Som sagt - Heja Tradera!



De andra kläderna jag köpt nu har jag tagit 98 i. Men jag torktumlar det mesta och det drar ju ihop sig en hel del då och funkar bra. Hon har blivit så himla lång Vera. Har fått lägga undan nästan alla jeans och byxor som helt plötsligt är för korta.

Ja, kul med kläder!! Men nu har jag totalt köpstopp till barnen ;)

Ha en skön sportlovsvecka!



Kram

2010-02-22 @ 23:10:06
URL: http://loppanbus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0