Lite nytt i garderoben

I förmiddags åkte grabbsen till sin pappa som också tagit lite sportlovsledigt. Jag och Alicen passade på att göra stan. Det blev lite kläder och vi gjorde av med alla Alice traderapengar :) Men nu har vi äntligen lite i garderoben som passar! Ikväll har Alicen mannekängat för sin pappa. Hon är för söt när hon ska prova och visa vad hon köpt. Kommer bli kul det här när hon blir ännu äldre ;) Ääääntligen någon som vill följa med till stan! Faktiskt redan  riktigt kul att gå med henne och handla när hon själv får vara delaktig. Det första hon sa när vi kom in på PO.P var att hon skulle "söpa lammet-töjan". Jag fattade inte vad hon menade men hon envisades med den "göna lammet-töjan mamma". Då kom jag på att jag och Carro kollat på en topp senast vi var i stan. Jag hade bestämt mig för att köpa den men orkade helt enkelt inte för Alice bara gnällde så jag gick ut med henne från affären. Idag fick hon med den hem iallafall :) Blev lite till inne på PO.P och sen fick vi med det här hem från stan också:

 


Efter lite lunch körde vi ut till Köpinge och fikade med C, E och E. Blev en underbar eftermiddag med bus, lek och tjata  ♥

Ikväll ska jag bara vara tillsammans med min älskling. Han har jobbat intensivt ett tag nu, men nu väntar äntligen frivecka! Mysigt.



Kommentarer
Så här sa: Carro och Leon

Jättefina kläder till Alicen! Tänk att hon kom ihåg lammet-tröjan :) Tokan! Men var köper man nova star i stan? ILY!

2010-02-26 @ 16:41:50
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0