Måndag v.7

Skola idag och det var helt ok. Måndagar är den enda dag jag går från morgon till eftermiddag så jag ska inte klaga. Psykologikursen är faktiskt ganska intressant och idag fick vi tillbaks första inlämningsuppgiften. MVG på den, så jag kan ju inte vara annat än nöjd :) Ikväll ska jag underhålla min älskade "mattelärare" med veckans matteuppgifter. Behöver verkligen Mattias hjälp med den. Matten lär jag aldrig någonsin få MVG på, men jag siktar på ett G och därmed behövs hjälp

Känner mig så trött och sliten idag. Förkylningen jag drog på mig i Sälen vill verkligen inte ge med sig. Börjar bli riktigt drygt nu och jag längtar så efter att vistas lite på friskis igen. Jag är försiktig med att träna då jag inte mår helt ok så jag har inte varit där på evigheter. Nu börjar dock orken på att vänta ut den här förkylningen tryta och jag överväger att åka dit på ett pass imorgon. 

Vi får se.

Ikvällen schema kanske vi (utöver matten) också hinner trycka in ännu en Falk-film. Soffmys... Mmmmm... I löve! :D




Kommentarer
Så här sa: Carro

Grattis till MVG. Vet vem som ska konsultera mig om jag behöver lite psykhjälp =P Hoppas ni hinner njuta film ikväll och inte bara räkna matte! ILY!

2010-02-15 @ 18:36:42
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: miian

oh grattis till det finfina "betyget" =)

2010-02-15 @ 19:39:04
URL: http://miian.blogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0