Matte, mysfika och möte

Har haft en fin dag idag. Förutom att jag faktiskt inte träffat mina grabbs alls så har dagen varit jättebra. Började med mysmorgon tillsammans med Alicen imorse. Mattias väckte grabbsen och skickade dem till skolan så jag och Alice fick lite sovmorgon. Det gillar vi båda två :) Tog en riktig långfrukost med massa gott innan det var dax för dagis och skola. Matte idag och det gick skitdåligt. Eftersom det bara var en s.k frågestund där lärarna är tillgänglig som hjälp för alla elever så var det inte obligatoriskt. Knökfullt var det i salen iaf och någon hjälp var det inte tal om. Tjugo minuter innan det var slut begav jag mig hemåt. Ingen mening att sitta där och glo :S Stack hem och packade ihop lite saker till Tossen och sen hämtade jag henne på dagis igen. En tvåtimmarsdag där för henne, alldeles lagom :)

Vi körde till Carro å Leon på lite fika efter dagishämtningen. Mys som vanligt. Att träffa människor man tycker om ger massa energi. TACK för idag fina ni.

Sen var det bara hem och kasta i sig lite middag och ikväll har det varit möte med musikklassernas föräldraförening. Blev visst invald i styrelsen där nu och åtog mig att sitta med i två år. Ja det är väl inte något jättebetungande men det är kul och viktigt (för mig iaf) att  få vara delaktig i det som händer i barnens skola. Riktigt skönt var det att sitta på mötet också. Förutom god fika och trevliga männsikor att prata med så slapp jag ju undan disk och allt annat vanligt kvällsgöra här hemma ;)

Nu slappa



Kommentarer
Så här sa: Carro och Leon

Tråk med matten love =/ Men kul att ni kom och sällskapade idag, det gillar vi :) Du kommer passa perfekt i styrelsen :) Ses på fre. ILY!

2010-02-17 @ 23:27:32
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0