Krokodiltårar

Knasiga Alice höll sin mamma vaken hela natten trots att hon inte var hemma. Eller rättare sagt för att hon inte var hemma. Helt galet. Vid fem kollade jag på klockan sista gången. Halv sju kom älskling hem och då vaknade jag såklart till igen. Sen sov jag till strax efter tio. För Alicens del hade det gått toppen att sova hos farmor. Hon hade varit go och glad hela tiden och inte frågat efter oss en enda gång. Hmm.. Tack för det stjärna :S Antar att jag ska vara glad och liksom bara inse att Alice är en trygg tjej som vågar utan mamma och pappa. Enda gången hon var ledsen, eller nej arg, var när jag hämtade henne idag.

Först blev hon jätteglad när jag kom. MAAAAAAMMMMMAAAA! och så världens största puss på det :) Lovely! Men sen när vi hade fikat och hon insåg att vi skulle åka hem tillsammans var det inte lika kul längre. SOOOOVA FARMOR SÄNG MEEEEER!! Tack Stjärna, jag har saknat dig också...

Under vilda protester körde vi sen till Maxi. Väl framme där ville Alice gärna ha en pixibok. Visst, ok. Lite längre fram ville hon ha en Byggare Bob film. Ok, men då får vi lägga tillbaka boken. NEEEEEEJ MIN PIXI!! Ja men ta pixi då så lägger vi tillbaks filmen. NEEEEEJ BOOOOOB! Det tog en kvart. Jag gav mig inte och inte hon heller. PIXI BOB PIIIIXI BOOOOB! Hon skulle absolut ha båda. Jag vägrade och tror sådana här konflikter är livsviktiga att ta tidigt. Men suck vad har vi att vänta här egentligen?!! Inte förrän jag la både pixi och film slutade krokodiltårarna tvärt. JA SÖPA BOB MAMMA, HAR PIXI HEMMA konstaterade hon snabbt. Visst du har många pixi hemma älskade Toss. Hatar att bråka med henne, men kommer hata mig själv om jag tillåter att hon blir en odräglig bortskämd och otacksam tonåring en dag. Sådant har jag sett för mycket av.

Hjälpa till, välja rätt och ta konsekvenser den grunden bör man nog lägga tidigt. Pixiboken kostar en tia och den hade jag kunnat undvara. Men att inte ta konflikter kostar oändligt mycket mer i framtiden. Och då menar jag inte i pengar räknat.

Nu - dax att förbereda det sista inför kvällen. Mellansis och Jocke kommer hit :) Ska bli sååå kuligt!




ÄLSKAR DIG ENVISA TOKUNGE!!


Kommentarer
Så här sa: Sandra

Jag är som du, saknar och längtar så när någon av mina älsklingar inte är där jag är.

Jag kan ränka nätterna jag sovit utan Vera på min ena hand. Gillar inte heller det.

Men skönt att veta att de har det bra och gillar att sova borta. Det betyder ju att de är trygga, precis som du skriver.

Söte Alice, "Söpa Bob, har Pixi hemma"

Klok som en bok är hon. Och galet söt :)

Ha en toppenhelg! Kul att stöta på er på Barbacka igår.

Kram



2010-02-20 @ 21:32:45
URL: http://loppanbus.webblogg.se/
Så här sa: Carro och Leon

Va skönt att det gått bra o sova hos farmor! Värre för oss mammor kan konstateras ;)



Åh Alice ja, hon är väl lika envis som sin mamma! Ojoj, farligt med två envisingar under samma tak ;) Men jag hjärtar er för det och en massa annat!

2010-02-21 @ 11:35:16
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0