Kan inte sova - saknar :'(

Klockan ÄR verkligen mitt-i-natten men nej jag kan inte sova. Det går bara inte. Och eftersom jag inte fixar att ligga och vrida och vända mig längre så fick den bärbara sällskapa mig lite. Men när man har läst igenom favoritbloggarna, kikat på tradera och kollat in nyheterna så är den heller inget kuligt sällskap...

Dagen har varit bra. Träffade Carro å Leon i stan, fixade undan alla Linus födelsedagspresenter och sen blev det Barbackafika. Alice som förtillfället inte äter något fick med sig en hamburgare från Burger King i hopp om att hon skulle peta i sig nåt. Det gick hyfsat. Efter fika, bus och förträffligt sällskap åkte jag hem för att greja till kvällens mammaträff. Babysångsmammorna var här utan sina bebbar :) Nejdå min liten var inte heller hemma. Farmor erbjöd sig att passa Alice och när Tossen fick höra att hon t.om. kunde få sova hos farmor blev hon tokglad. Hon hämtade väskan direkt och skulle packa pyjamas och Bovvej. Detta var ett dygn förtidigt dock :) Innan hon åkte ikväll försäkrade jag henne om att hon kunde komma hem och sova om hon ville men nej nej nej "sova farmor säng!" svarade hon bestämt. Halv sju ikväll hade hon sagt till farmor att det var "läggdax" och att hon ville sova, spännande att sova bort ju :) Stora tösen!

Kvällen med tjejerna blev jättelyckad. Vi beställde supergod mat (thai), skrattade i massor och tjatade på som bara mammor kan :) När de åkt hem strax efter midnatt blev tystnaden väldigt påtaglig. Att sen krypa ner i sängen var inte alls behagligt :/ Min Tossen ska ju vara här. Jag vet, jag är tramsig. Alice sover förmodligen jättegott hemma hos farmor medan jag ligger här vaken, saknar och oroar mig över henne.

Suck... att vara mamma måste vara världens svåraste uppgift.

Om mindre än fyra timmar kommer älskling hem från jobbet. Då vet jag att jag kan sova gott en stund :) men bara en liten för sen ska jag hämta hem min älskade Toss. 

Natti 



Kommentarer
Så här sa: Carro och Leon

Uh fy för att vara helt ensam! Hade jag aldrig fixat. Men jag hoppas Alice sovit gott hos farmor och att du fick dig några timmars sömn.



Finast är ni på bilden. Hjärtar er!

2010-02-20 @ 13:10:01
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0