Den bästa födelsedagen...

... man kan ha, så summerade Linus sin dag idag. Inte undra på det, jag är också väldigt nöjd med den här dagen :) Började med obligatorisk skönsång, frukost och paket på sängen. Det var bara jag och Lucas förvisso som grattade på morgonen, men jag vet att för Linus är det tillräckligt så. Alice hade en tråkig natt och hon sov till klockan var över tio. Mattias väckte jag inte heller, han jobbar ju inatt och behövde nog sova. Lucas och jag var iaf uppe lagom tidigt (sportlov ju) och fixade Lilliz favoritfrulle, toast! Sen sjöng vi och grattade en massa.

Paket blev det en del det också. Skydd till streethockey, ett halsband, en mössa, FBK-keps och FBK-tröja. Linus blev jätteglad men konstaterade ganska snabbt (men försiktigt "det känns lite dumt" sa han) att han ville byta ett av skydden till något annat eftersom han redan hade ett likadant! Nä inte mammas fel, Lilliz själv hade skrivit fel på önskelistan :) Så efter frukost, allt annat morgongöra och en liten fika med mamma och Bojje körde jag och Lilliz in till stan. Där bytte Linus in sin paket och fick en fin innebandyklubba istället. Efter det handlade vi en massa gott med oss hem och sen körde vi hem för middag. Spaghetti och köttfärssås hade födelsedagsbarnet önskat och till efterrätt blev det chokladpudding.

Efter mat och fika begav vi oss till bowlingcenter! Med och bowlade var (förutom jag, Lucas och Linus) Linus mostrar och kusinerna C, N och R :) Supermys! Man borde verkligen göra sådana saker oftare, för det är sååå kul at träffas och vara tillsammans. Efter bowlingen hämtade vi Alicen som vi lämnat av hos farmor. Sen körde vi hem för en riktig myskväll. Alice somnade innan så det var bara jag och grabbsen som myste. L O V E L Y ♥ Film, popcorn, chips och dippa, allt enligt Lilliz önskemål. När vi sedan sa godnatt ikväll så sken Linus med hela ansiktet och konstarerade just att det varit "den bästa födelsedag man kan ha". ÄLSKADE FINA LINUS. 10 år ♥

På lördag blir det kalas och mera firande. Ska bli skoj!


 

 

 


Kommentarer
Så här sa: Marie

Kul när barnen är så nöjda! Det var ju super kul o bowla! Kram

2010-02-25 @ 05:59:15
Så här sa: Carro och Leon

Låter som en helt perfekt dag! Vilken mamma du är! Du är bäst! Tack för att vi fick fira lite med er idag :) Bowla är kul. Hoppas vi ses snart igen! ILY!

2010-02-25 @ 11:02:34
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0