Vårens outfit

Skola idag och tänka sig en hel timmes lunchrast. Var tillbringar den bäst om inte i stan?! :) Fyndade vårjacka och mössa till Tossen (kärt barn har många namn och Alice kallas det också) :)  När det gäller ytterkläder och småkids chansar jag helst inte. Jag vill ha PO.P. Tyvärr är Alicen just nu i mittimellan-storlek. 92 passar utmärkt, men jackan ska helst vara en bit in på hösten ju. Det kommer inte denna att göra. Att köpa 98 av den anledningen vore dock ganska taskigt, den är verkligen alldeles för stor. Som tur var hade jag bestämt mig för marinblått på lilltös i vår. Den marinblå jackan fanns på rea så det fick bli en sådan i 92. När den är för liten ! kastar vi ut den på Tradera och inhandlar (förhoppningsvis en där) i 98. Tack gode (ja vem?) för Tradera. Ska lägga ut hennes rosa jacka och det hon hade till den i våras/höstas. Perfekt! Sälja och köpa nytt.

Skor blev det inne på Vincentrean. Perfekta att börja våren med ett par ofodrade kängor. Nu fattas bara ett par röda skalbyxor. Kanske dax att dammsuga Tradera ikväll :)

(Bilder från po.p och Vincent)


   


Kommentarer
Så här sa: Carro och Leon

Jääääääätefint love! Leon behöver oxå lite nytt! Vill du följa med honom och mig på shoppingrunda? Fanns det fina skor till Leon oxå på Vincent? ILY!! (scarfsen ska Leon oxå HA! Så de så!) ;)

2010-02-08 @ 19:12:00
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Sandra

Finfina kläder! Så fint med blått på flickor.



Jag är lite "ledsen" för Vera har två skaljackor från Polarn som hon ärvt av storebror och en kompis. Båda passar och det finns liksom ingen anledning att köpa en ny fin ;) Jag hoppas att Polarn får in nån fin rosa till hösten så kan jag med gott samvete köpa den då!!! Hi hi!!

Jag har fingrat på scarvsen ett antal gånger och vill gärna köpa den men samma sak där....har en hel låda full med olika färger.

Hoppas ni får en toppenvecka.

Kram

2010-02-09 @ 08:52:26
URL: http://loppanbus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0