Alice födelsedag!

Alice födelsedag började såklart med välling, skönsång och lite fika på sängen. Tacksamt var det att väcka vår nyblivna tvååring då hon klockan elva(!) fortfarande sov. Kvällen innan hade vi nämligen varit hos våra vänner A och P och Alice somnar ju som sagt sällan borta. Vid midnatt körde vi hem och då däckade hon såklart tvärt, inte undra på att hon var trött på självaste födelsedagsmorgonen :) Självklart sjöng vi "ja må hon leva" (fast att Alice kvällen innan envisats med att vi skulle sjunga tipp-tapp) men trots att vi sjöng ville hon inte riktigt vakna. En flaska välling senare var hon dock på hugget. Alice är som sin mamma och ääälskar paketer :) Av oss fick hon sjörövarskeppet hoppetossa, en kittyservis och nya glas till sitt kök. Ja ett helt kök fick hon också (som vi byggt själva och monterat upp på natten när hon sov) och lyckan var total när hon gick ut i sitt rum och fick se köket! Är verkligen supernöjd med resultatet och Alice fullkomligt älskar det! Efter lek och frukost gick Mattias och Alice med pojkarna ner till sjön där de  åkte skridskor. Jag passade på att fixa tårtorna till kalaset och sen var det dax att duka och greja till resten.

På eftermiddagen kom Alice gäster (min sida) och det blev massor av fler paket :) Hon fick många saker till sitt nya kök samt figurer till hoppetossa.

Vi fikade, åt tårta och hade det trevligt. Alice hade länge velat mellan Kittytårta och "hjärta-tårta" och det fck bli det sistnämnda.

När gästerna gått strax innan klochan nio somnade Alice tvärt. Underbart, men lite krävande att fylla år :) I helgen väntar barnkalas och nästa helg är det kalasdax igen. Då kommer farmor och resten av gänget på M´s sida och då firar vi Alice tillsammans med M´s äldsta grabb som också fyller nu i januari.

TACK alla igen som var här och firade Alice tvåårsdag tillsammans med henne. Hon älskar sina paket och leker dagarna i ända med sina nya saker :)














Kommentarer
Så här sa: miian

WOOOOW vilket kök,vilken lycka det måste ha varit.

Vad duktig din man är!!!!!!!

Hoppas ni har det bra,kram

2010-01-05 @ 19:53:21
URL: http://miian.blogg.se/
Så här sa: Carro

Köket är riktigt najs!! Fick högt betyg av både mig, Leon och Linus :) Trodde inte Leon skulle uppskatta det "redan". Men det gjorde han ju, så nu ska vi bygga! :)



Tack för mysigt kalas och för att vi fick fira Alicen i år igen! Hon är ju så stor nu. Och alldeles underbar! ILY!

2010-01-06 @ 10:46:04
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0