Första dagen på nya året

Välkommen 2010. Ett nytt år att fylla med förhoppningsvis massa glädje och trevligheter, nya kunskaper, upplevelser och lärdomar. Spännande.

Nyårsdagen och seg tusan. Antar att det är precis så som det ska vara nyårsdagen. Gårdagen var iaf väldigt lyckad. Vi hade hur trevligt som helst. Åt, drack (nåja måttligt), spelade spel, roade oss med de små, firade tolvslaget och umgicks. Som vanligt var det väldigt lättsamt och kul. Allt är så väldigt enkelt tillsammans med C å L. Redan vid tiotiden åkte finkläderna av och mysbrallsen på :) Precis så som det brukar se ut när vi träffas :)) För det viktigaste är ju att man trivs ellerhur :) Nyårsmenyn var såklart en trerätters och väldigt god. Förrätten var aningen speciell men med tanke på att Carro är ett big fan of Mc´d så tyckte vi självklart att hon skulle avnjuta årets sista cheeseburgare här. Så förrätten fixades alltså på Mc´d :) Efter det åt vi buffé bestående av: fylld kycklingfilé, stingpinnar, klyftpotatis, olika sorters såser och goda tillbehör. Smarrigt! Till efterrätt åt vi gino och fy f-n vad gott det var! Aldrig ätit det innan men mmmmmmmm... kommer garanterat göra det snart igen!

Pojkarna firade efter många om och men nyår hos sin pappa. De valde som vanligt själva och nu i efterhand kan jag tycka det var väldigt synd att de valde så... Hade gärna sett att de varit här igår. Ibland funderar jag över om jag ger dem för stor frihet att välja? Svårt det där...

Innan tolvslaget hade Bus somnat, men Alicen höll sig vaken (japp dygnsrytmen är helt galen just nu) och hon var med ute och tittade på raketerna. Trodde hon skulle vara jätterädd, men icke. Hon tyckte det var kul med alla fina färger på himlen. Så när vi väl gick in berodde det på att det var så förbannat kallt och inget annat. Ja jisses vad iskallt det var!

Carro, Linus och finaste Leon sov över och "imorse" (hmm.. som sagt dygnsrytmen) blev det frulle och mer lek och bus :)

I eftermiddag har vi inte gjort så mycket. Mattias sov en stund, han jobbar inatt. Innan dess pysslade han med Alice födelsedagspresent som ska bli ett litet kök till hennes rum. Förra året fick hon en Brio-spis och den ska nu kompletteras med vask, kakel och lite annat. Hade tänkt köpa ett färdigt barnkök på Ikea men sen valde vi att bygga eget. Kommer bli kalasbra och bilder på det kommer såklart när födelsedagen är avklarad :) I övermorgon smäller det! Liten fyller två :O


Nyår:



Snart dax för middag!


Avnjuter förrätten :)


SÅ SÖTA! Alice leker frisör och Leon fick snällt finna sig i att bli klippt med en tång från hennes verktygslåda:)


Kommentarer
Så här sa: Carro

Mysbrallsen och cheeseburgarna var så VI =P Tacktacktack för god mat, trevligt sällskap och massa mys! ILY!

2010-01-02 @ 12:53:39
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0