Hej igen!

Ikväll har jag varit med Lilliz och Alice hemma hos mammi och "pappi". Mat, fika och Let´s dance bjöds det på där. Mysekväll ♥ Skönt att slippa sitta hemma och glo en fredagkväll när älskling jobbar. Fast fy - det var inte kul att köra hem. Gillar inte vintervägar precis.

Blogga mitt inatten verkar vara min grej. Älskling jobbar som sagt och det är så trist att sova ensam :( Sitter istället och letar skidkläder på nätet. Måste verkligen ta tag i det nu. Föööör... snart stundar en hel vecka i fjällen. Jisses så jag längtar! Den 23:e kör vi (först mot Broby:)) och sen mot Sälen! Ska bli så skönt att komma iväg lite. Tror en aktiv skidsemester passar oss kanon. Men innan dess ska det hinnas med ett barnkalas (babysångskidsen), en dejt med J, C, Eoch E, en thaikväll (och Sälen-planerande) med C, L och L och ett kalas för Ludde och Alice! Dessutom ska jag hinna börja skolan :) Fullt upp med andra ord, men det hinns med. Bara vi får ordning på det där med skidkläder så löser sig nog det andra.

Grabbarna (mina pojkar) de åker till Åre imorgon med sin pappa. Sen blir det bara hem och vända för deras del, tvätta kläderna och packa ner dem igen :) Ja jag lääängtar!

Om jag kan åka skidor. Hmm... ja jag gjorde ju det en gång när jag var sisådär 15 år... Ahh jag tar Bästa under armen sen tar vi oss säkert ner från topparna. Klart vi kommer lära oss! Å förresten är jag en jävel på pulka :) 

Natti




Kommentarer
Så här sa: Carro

Haha, såg du Willy i Let's Dance?! Så himla kul :) Leon stod framför tvn och diggade samtidigt och dom var ganska lika faktiskt =P



Skidåkningen kommer bli toppen...Haha, kan ju inte bli annat än kul iaf :) Både för oss och de som tittar på ;) ILY!!

2010-01-09 @ 16:06:22
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0