Fredag (och bilder i fel färger!)

Så här är det. Det är inte bara FB som känns förmycket. Även att blogga gör det. Jag funderar avigt och rätt på att lägga ner det här. Att låsa skiten helt. Eller att blogga helt anonymt någon helt annanstans.

Förövrigt är allt topp. Ikväll få vi besök av familjen Persson. Några av de verkliga stjärnorna i våra liv. Äntligen ska vi få fira deras bröllopsdag. Ja fast det vet de inte om. Men vi har köpt paket, skumpa och dukat fint :) Hoppas de blir glada. Valde att köpa en postlåda från Bruka design. Själv älskar jag dem och skulle gärna haft en egen. Vet att iaf C också gillar dem, så jag hoppas det blir en uppskattad present. Och att de sätter dit sitt nya efternamn :)

Idag har jag också gjort ett kalasfynd på PO.P. Bara så ni vet alla po.poholics så säljer Polarn nu ut de röda och blå skaljackorna till halva priset. Jag köpte en blå i strl 98 till Alice och det fanns massor kvar när jag var där nu i em. I våras var jag tvungen att ta en 92 till henne, men den kommer inte passa hela hösten. Nu har hon jacka hela hösten och förhoppningsvis nästa vår också. Najs! Anledningen till att de nu säljs till 50% är att de missat rea ut dem under 30%-perioden! Kanon såklart tycker jag :)

Önskar er en fin fredagkväll



(fast vit)


(fast marinblå)


Kommentarer
Så här sa: Carro

Tråk om du slutar blogga. Men jag förstår dig. Jag har ju samma tankar vareviga dag =P



Hoppas ni får en fin kväll med era stjärnor... Dom blir nog glada för det, det hade jag blivit iaf.



Nu när du fyndat har du väl inte hunnit med stranden idag?! Vi ses kanske där i helgen. Fast vi åker nog till rampen eller så blir det kanske torsebro-badet. Vi får se. Tack iaf för sms:et idag. ILY! Kraaaaaaaam

2010-07-02 @ 18:47:59
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Sandra

TACK för tipset!! Tänk att jag missade det när jag tokshoppade där igår..... Bara måste gå dit imorgon igen ;)



Neeeeej, sluta inte blogga. Då blir jag ledsen. Vem ska då tipsa mig om REA-fynd och andra PO.P kläder??? ;)

Men förstår vad du menar. Jag har ett helt annat bloggproblem. Jag VILL blogga men hittar inte tiden till det lika ofta som jag vill.



Ha en trevlig kväll med de nygifta!

Kramar

2010-07-02 @ 20:55:36
URL: http://loppanbus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0