Myggbett

Trots värme och sol blev det ingen strand idag heller. Har varit hos doktorn med Alice istället. Hon är tydligen väldigt allergisk mot myggbett och har haft oturen att bli stucken just vid ögat. Så det bev vårdcentralen med henne idag, tur att de har helgöppet! Svullen tusan är hon under ögat nu och även fötterna har fått bett och är rejält svullna. Fanns dock inget att göra mer än att ge klådstillande och att framöver förebygga besvären med allergimedicin varje dag.

Efter besöket på vårdcentralen har vi bara varit hemma. Poolen är nu uppsatt på tomten och håller på att fyllas med vatten. Den väntas bli klar imorgonkväll, massa vatten blir det :) Fast imorgon vill jag verkligen till stranden! Känner mig aningen rastlös och tråkig ikväll.

Glädjs iaf åt att älskade Lucas är hemma igen, fast han är inte mycket till sällskap just nu. Han har fått feber och ligger mest och sover/vilar omvartannat.

Jaha om man skulle ut en runda i skogen och springa ikväll?! Eller kanske imorgon? Velar, velar ;)


Kommentarer
Så här sa: Carro

Tråk med Alicens myggbett, hoppas klådan lindras och att medicinen hjälper henne lite.



Vi var och badade (både Leon, jag, Linus och Niclas BADADE!) vid rampen idag. Ganska liten strand, men vi fick en uuuunderbar plats vid ett träd. Rent och fint i vattnet var det oxå. Vi är där imorgon oxå om ni vill sällskapa oss?! :)



Hoppas ni hade en fin kväll igår! ILY!

2010-07-04 @ 00:06:39
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0