Fy fy fy!!! Värsta rundan i skogen någon...

Fy fy fy!!! Värsta rundan i skogen någonsin. Fattar inte hur det kunde kännas så jäkla illa. Kanske berodde det på att klockan plötsligt stannat på fem minuter och jag valde att starta om? Kanske berodde det på den grymma värmen och på att jag valde att springa alldeles förtidigt, medan solen fortfarande stekte? Jag vet inte, men det kändes fan, skit å mög :( Bara ren jäkla envishet och vilja som gjorde att jag åtminstone klarade målet. Suck! Jag vill verkligen inte tappa sugen. Jag vill att det alltid ska kännas som det gjorde i söndags! Hoppas fotbollen på tv snart kan få mig på lite bättre humör. För jag är fortfarande skitsur. Så Heja Heja Spanien!!!


Kommentarer
Så här sa: Sandra

Så känner jag också då och då. Men det är ändå den känslan som gör att man sen älskar att springa när det känns lättare. Jag är övertygad om att det kommer att kännas fantastiskt nästa gång.

Vilken MacLaren har ni? Jag har tittat på dem också. Vilken sida beställde du från? Tack för tipset! Kramar

2010-06-29 @ 22:19:56
URL: http://loppanbus.webblogg.se/
Så här sa: Carro

Men love, du klarade ju det iaf! Var glad för det, och nu kan det bara kännas bättre nästa gång. Jag kom oxå runt ikväll, men det kändes definitivt inte som i söndags. Men det ÄR varmare idag. Men vi sprang och nästa gång kommer det kännas bättre igen, det vet jag! Heja heja heja dig!! Kram ILY!!

2010-06-29 @ 22:48:43
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0