Springa stan, springa skogen!

Känns som att det är mycket nu. Tvätta, packa, förbereda. Sista maskinen av det vi ska ha med snurrar just nu i tvättstugan. Idag har jag iallafall hunnit med ett besök i stan där jag racershoppade en klänning, jeansshorts, tre tröjor och ny bikini. Nöjd! Alice fick också ett par shorts och en t-shirt. Egentligen var jag inte så sugen på just tröjan eftersom den är rosa. Jag fick nog en överdos av just rosa under höst och vintersäsongen för nu väljer jag allt som oftast bort det till Alice. Idag kunde jag inte välja bort tyvärr, hon ville absolut ha "klossar-tröjan" och så fick det bli. När jag shoppar ensam till henne blir det nästan enbart blått, rött och vitt just nu. Fräscht!

Ikväll stannade jag kvar i Fjälkinge under Linus fotbollsträning. Blev en löprunda tillsammans med systerstor och Carro! Duktiga vi! Jag har fortsatt med Mamas joggingskola och trivs super med den (även om jag slarvade förra veckan och bara fick till två löprundor). Hade nästan tänkt backa på stegen idag, men är glad att jag inte gjorde det för det kändes himla bra. Så skön runda att springa! Mycket bättre än den asfaltrundan jag kämpat med de senaste gångerna. (Ja jag vågar ju inte springa i skogen här hemma - hate snakes! och det finns ju en risk att man stöter på en sådan just här)

Nu har vi minsann satt upp lite mål med löpningen också. Allt för att bli sporrade :) Det stora målet sparar vi till nästa år (ni är fortfarande med va tjejer?!) ;) men i augusti ska vi satsa på iFormloppet i Malmö. Man kan välja att springa fem eller tio kilometer och det får definitivt bli det första i år. Ska bli himla kul! Fem kilometer klarar man ju, men bara att få vara med om upplevelsen ska bli najs!


 

Till Alice!


Till mamma!


Kommentarer
Så här sa: Sandra

Härligt med semester! Hoppas ni får det riktigt skönt!



Fina grejer du shoppat! Ett par såna shorts ska jag nog kika på till Vera. Gillar klänningen till dig också. Var har du hittat den??

Jag är också alldeles såld på löpning. Kan inte fatta att jag inte insett det tidigare. Kanske för att jag, precis som du, börjat i lugn takt. Jag funderar på Startskotten här nu under Kristianstadsdagarna. Där är också 5km eller 10km. Får se hur jag gör. Ska du springa det?



Jaja, ha det gött på semestern som sagt.

Kramar

2010-06-10 @ 09:08:41
URL: http://loppanbus.webblogg.se/
Så här sa: Carro

Fina grejer ni shoppat :) Va bra att du hittade bikini, det har ju varit ett litet problem ;) Fina kläder till Alice oxå, jag är jättenöjd med shortsen till Leon.

Löpningen känns toppen. Och klart är jag på att springa iFormloppet i malmö :) Ska bli kul! ILY

2010-06-10 @ 09:54:12

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0