Bad och sim

Badkaret är beställt och det blev det svarta. Tveksamheterna kring bubbelkaret var för många och vi valde att köra på ett säkert kort. Kommer nog bli bra! Idag kommer rörmokaren hit och ska kolla, snart kan vi börja på riktigt :) Själv ser jag mest fram emot att få det klart. Jobbet hade jag gärna hoppat över just nu.

Idag ska vi börja simma igen. Jag har verkligen saknat babysimmet, tycker det är en supermysig aktivitet att göra tillsammans och Alice älskar det. Så i eftermiddag är det dax igen. Härligt.

Ännu sålänge har vi bestämt oss för det här:



  


Kommentarer
Så här sa: Carro

Va bra att ni bestämt er nu. Kommer säkert bli jättefint :) Simma lugnt! ILY!

2010-03-25 @ 11:59:32
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Sandra

Kommer att bli dösnyggt!! Går ju att matcha med massor av olika färger på handdukar mm.

Vad snabba ni är med planeringen. Både jag och min man är såna trögpellar som går och drar på såna projekt i evigheter. Du inspirerar mig. Har ett gäng projekt där hemma jag borde ta tag i....

Är så otroligt avis på ert sim. Hoppas ni får riktigt mysigt.

Kramar

2010-03-25 @ 13:24:05
URL: http://loppanbus.webblogg.se/
Så här sa: Sandra

Ps. Gud vad praktiskt med våtrumsmatta. Så lättstädat. Fler borde välja matta. Försäkringsbolagen jublar dessutom. Jag tror det blir nya grejjen när badrum efter badrum felrenoveras och ägarna får problem. Du ligger före din tid :) ds.

2010-03-25 @ 13:26:13
URL: http://loppanbus.webblogg.se/
Så här sa: Big sis

Japp det blir hur bra som helst, visst är det kul med renovering. jag längtar oxå tills att vi ska komma igång med köket. Ha de bäst älskade sis!Kraaaam

2010-03-26 @ 06:50:39

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0