Cykeltur nr 1

Snart kommer äntligen älsk hem, ska bli najs med lite söndagsmys. Dagen gick rasande fort och vi har hunnit med en hel del faktiskt. Nu är här både städat och påskfint. När vi var på Eko fastnade såklart Alice direkt för det rosa påskriset. Så det fick bli en rosa påsk i år. Kände att jag fick gå med på det då jag ju faktiskt nekade henne en rosa jul :) 

På tal om påskris ja.. När jag berättade för Alice att vi skulle åka och handla det svarade hon: Åhh ska bli gott med påskris! Ja inte lätt att skilja på ris och ris :)

Nu har vi precis kommit in efter en cykeltur. Alice premiärtur på trehjulingen utomhus. Det gick ok. Mycket puttande och lite trampande. Vi tog oss hela vägen till lekplatsen iallafall (trots att Alice var galet envis och skulle cykla till farmor!)

Nu dax att göra middag.



 


Kommentarer
Så här sa: Carro

Va fint ni har gjort idag :) Och Alice är söt som vanligt :) ILY!

2010-03-28 @ 21:04:10
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Sandra

Härligt med cykeltur! Jag har själv varit ute och cyklat en hel del men barnen har inte gjort det ännu. Arvid fick en ny cykel i julklapp så lillasyster får väl överta den gamla.



På tal om lillasyster så är hon en riktig argbigga just nu och sätter sig emot det mesta. Jag är glad för att du skrivit om Alice starka vilja. Det får mig att känna att jag har en fullt normal dotter. Verkar vara lite av en tjejgrej också. Arvid har aldrig betett sig på det sättet. Han var mycket lugnare och teorin har bekräftats av vänner som har både pojkar och flickor. Hur var dina pojkar?

Ha en toppendag!

Kram



Ps. Kul att mötet med chefen gick bra. Synd att du inte jobbar på mina barns dagis :) ds.

2010-03-29 @ 11:26:50
URL: http://loppanbus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0