Hej onsdag!

Känns som om det rusar mot helgen nu. En helg jag ser fram emot då min älskling äääntligen är ledig!

En betydligt gladare liten Vild som vaknade idag. Så SKÖNT att hon äntligen sover om nätterna. Hon behöver ju sina tolvtimmarspass för att orka. Numera är det nämligen ingen middagsvila alls om dagarna. Alice blir inte trött förrän sen eftermiddag och då gäller det att hålla humöret uppe och försöka hitta på lite skojigheter. Vid 17-tiden är det som allra värst, men då kan man ju knappast vila middag. Måla, rita, bada, gå ut... japp det gäller att vara kreativ. Den värsta fällan är absolut bilen. Skulle man tvingas köra någonstans vid just den tiden somnar hon direkt. Sen är det ju kört. Hade verkligen önskat att hon åtminstone kunde vilat en halvtimmes middag så inte kvällen var så trist, men det är väl övergående.

Igår pratade jag förresten med Jessica på babysimmet. Vi är så sugna på att börja igen och det drar igång nästa torsdag. Har verkligen saknat simma med Alicen. Visserligen sa vi att vi skulle fortsätta gå och bada på egen hand och jo det har vi gjort... ehh två hela gånger faktiskt. Nu är vi iaf anmälda till en ny kurs. Mys :)

För dagen finns inga stora planer. Jag ska plugga lite psykologi, tvätta och dammsuga nu när Alice är på dagis. Sen blir det en promenad till Vintergatan för att hämta henne. Vad eftermiddagen har att bjuda på har jag ingen aning om :) En storhandling skulle visserligen sitta fint, men hur kul är det?!

Nu in med en ny runda i tvättmaskinen innan det är kaffedax :)


Kommentarer
Så här sa: Sandra

TACK Amanda! Dina kommentarer värmer alltid. Det är så roligt att få nån rad på sina inlägg.

Låter riktigt mysigt med sim och jag skulle gärna vilja jag också. Har saknat det och också sagt att vi ska gå och bada med barnen men det blir ju inte av.

Ha en riktigt skön onsdag!!



Kramar

2010-03-17 @ 11:22:31
URL: http://loppanbus.webblogg.se/
Så här sa: Carro

Mys att börja simma igen :) Ses till helgen :) ILY!

2010-03-17 @ 15:53:07
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0