Helgen

Söndag igen och helgen till ända. En helg där älskling lagt mycket tid på jobbet. Hur som helst hade vi ändå en toppenbra lördag! Linus myglade sig undan promenaden till stan igår och lyckades på något sätt övertyga mig om att bussen var det bästa alternativet. I stan fixade vi present till bästa kompisen och sen slank vi in på  det enda hamburgerhaket i stan där man faktiskt kan gå inom. För fy vad det är räligt på MC´d. Sjukt att det får se ut och vara så som det är på det stället här i stan. Efter en burgare i magen blev det buss till Näsby där vi lämnade Linus på kalaset. Därefter tog jag och Alice en promenad tillbaks till stan. Kollade skor till mig, men hittade absolut inga alls. Suck... jag är körd på Converse och hittar f-n inget annat jag vill ha. Så vi promenerade hem och roade oss med lite lek, saga och spel innan M kom hem från jobb.

På kvällen var vi bortbjudna, men vi tackade nej. Får man göra så?! Ja det får man! Med tanke på att Mattias kom hem strax efter halv sju så ville vi bara ha en lugn lördag hemma i pyjamasbrallsen. Hade faktiskt varken ork eller lust att vara sociala och sällskapliga. Så när älskling kom hem körde vi och handlade lite mat och lördagsgodis  sen softade vi soffan hela kvällen :) Kollade lite på andra chansen, haha kan inte annat än tycka att MF blir sämre och sämre för varje år. Och hur i jisses tänkte man när man släppte in Meltzer som programledare?! Verkligen uselt :)

Idag har jag varit på innebandy med Lucas. Förlust tyvärr och en ursinnig storkille efter matchen. Lucas är verkligen sämst på att förlora :) Nu ska jag röja kök. Älskling sover, inatt väntar jobb för honom. Sen ska jag och Alicen minsann ta ännu en promenad.

Någon som har något skönt tips på skor nu till våren då?! (Ja förutom Conversisar för sådana blir det ju ändå) :)




Är faktiskt lite sugen på ett par marinblå i år. Vad tycks? Har inte använt blått på många år, men nu så :)


Kommentarer
Så här sa: Carro

Tur att det har varit fint väder så man kunnat promenixa i helgen :) Åh dom marinblåa conversen kollade jag oxå på i fredags när vi var i stan. Jääääättefina! Men dom vita är ju oxå bara för snygga. Och MF suger! Så dåliga, bidrag och programledare. Blä! Fika i veckan? ILY!

2010-03-07 @ 18:42:50
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0