Lilla vild

Underbara morgon. Eller inte. Vädret är ju ljuvligt men Lilla Vild var på sitt värsta humör idag och trots att jag gav henne gott om tid imorse för påklädning så räckte det visst inte. Efter en kvart var nämligen inte ens tröjan på och då började tiden också rinna ifrån. Jag räknade liksom en halvtimme för hela outfiten, inklusive ytterkläder, och inte en kvart per plagg... Så jag fick hjälpa till och Alice hatar det. JAG KAAAAAN vrålar hon medan tårarna sprutar. Älskade Lilla Vild. Tar jag på en strumpa drar hon av den. Tar jag fram en mössa ska hon ha en annan. Idag kan vi inte skylla på dålig nattsömn heller. Alice däckade, innan det tänkta badet, i soffan igår klockan sju och sov till åtta imorse. I sin säng. Underbart ♥

Så morgonen staratade inte bäst för Liten, men dagen kommer bli härlig. Vi väntar besök från fina Carro å Leon. Promenad till stan med tivoliparken-besök och Barbacka-fika tror jag minsann att det blir. Älska solen, våren och härliga promenader ♥


Kommentarer
Så här sa: Sandra

Oj, här hade jag mycket att läsa. Många nya inlägg, Kul!!

Ah, som jag känner igen den där vildingen du beskriver. Jag har också en sån där hemma. Arvid var inte alls på samma sätt och hans "kan-själv-period" kom senare.

Men lilla tvååringen Vera ska verkligen göra allt själv och jag tycker också att jag ger henne mycket tid att försöka själv men ibland hinner man inte och då blir hon arg.



Kul att du kommit på andra tankar om ditt jobb. Kan väl vara värt att testa om det funkar och du trivs. Att du är bra med barn har jag förstått och det behövs fler som du i förskolan tycker jag. Jag hoppas ditt möte med chefen går bra.



Det låter som ni får en toppendag idag i det fina vädret. Jag sitter instängd på ett kontor hela dagen.... Njut!!

Kram på dig och din lilla vildning :)

2010-03-16 @ 14:13:22
URL: http://loppanbus.webblogg.se/
Så här sa: Carro

Ja jag såg lilla vild idag! Ojojoj! Hon kan minsann allt ;) Men det var massa mys att äntligen få träffa er iaf!! ILY!!

2010-03-16 @ 21:10:26
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0