Mötet

Hade en fin dag igår. Mötet hos el bosso gick bra. Massa omorganisation på jobbet inför hösten, vi har bl.a. öppnat två nya avdelningar där, så alla arbetslag ska förändras. Klart är iallafall att jag får komma tillbaka, inte behöver byta arbetsplats och att jag får gå ner i tid. Hur det sen ska lösas schematekniskt är en annan sak. Jag framförde mitt önskemål om att arbeta fyra dagar i veckan och nu får vi se om det går att lösa. Känns så jäkla BRA just nu. Var riktigt kul att komma dit och hälsa på och jag fick ett varmt mottagande av mina kolleger :) Wiiiiieeee!!!

Mammi och Bojje passade Alice när jag var på mötet. SÅ när jag kom hem blev det lite fika. Även Carro och Leon kom på besök. Lite senare stack vi in till stan, Linus klippte sig och Lucas fick en massa nya kläder. Välbehövligt. Nu fattas han bara en vårjacka, den är fixad men han har inte fått den ännu.

Idag vill jag till IKEA. Varför vill aldrig min man det?! Märkliga människa, vem säger egentligen nej till något sådant frivilligt???


Kommentarer
Så här sa: Therese o Nellan

Vad härligt att det gick bra på mötet, hoppas din vilja går igenom.

Tack för grattiset, känns underbart. Kram

2010-03-28 @ 10:21:44
URL: http://fesan.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0