Lilla Vild igen

Måste ha varit världens längsta eftermiddag idag. Visserligen har vi tvättat undan en del jag och Alicen men det är ju inget kul-göra precis. Lekt, spelat memory och badat har vi gjort tillsammans och Alice har haft en bra dag med lite mindre trots och ilska :) De bekräftade på dagis idag att hon numera klargjort JAG KAN väldigt tydligt även där. Hon är för söt. JAG KAN och JAG BEHÖVER är det mycket av nu. Låter så himla roligt när hon bestämt säger JAG BEHÖVER GLASS MAMMA!

Ena sekunden är hon på toppenhumör. Sjunger och strålar! För att i nästa stund bli galet arg. Kan inte riktigt jämföra Alice trotsålder med grabbarnas heller. Lucas var typ aldrig arg, ledsen eller sur. Han var väldigt lätt att handskas med, tyckte det mesta var roligt och var så resonabel tidigt :) Linus hade visserligen en argperiod, (då han fick namnet Tutan, han kunde verkligen vråååla) men han var inte alls på samma sätt som Alice. Hon blir inte bara arg, hon blir tokarg.  Det är så svårt att förklara hur lilla Vild egentligen är när hon är så där tokarg. Kanske bilder säger mer än ord?! :)



Älskar dig min viljestarka vilda


Nu ska jag inta soffan en stund. Älskling är och tränar. Har knappt träffat honom alls idag så jag längtar massa efter honom nu. Min kärlek.


Kommentarer
Så här sa: Mormor

Arg men världens goaste ändå.

2010-03-18 @ 10:01:30

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0