Vår onsdag

Äntligen känns det som om det börjar hända lite i badrummet. Ja inte praktiskt då, men vi har kommit en bit i planeringen. På måndag kommer det en hantverkare och ska kolla lite och sen ge ett prisförslag. Vi har iallafall bestämt oss för att sätta väggmatta. Jag är nöjd med det. Visserligen gillar jag kakel och klinker, men vi har inte utrymme att betala mellan 60-100´nu. Absolut inte. Vi vill resa, åka skidor, jobba deltid :) Man får göra sina val helt enkelt :) Och fast att jag verkligen gillar kakel så finns det en hel del nackdelar med det alternativet också. Det vet jag ju eftersom vi redan har det i ena badrummet. Hur vi ska göra med badkaret har vi inte beslutat ännu. Jag förespråkar nog det svarta mest just nu och har hittat en massa tveksamheter kring massagebadkar. Mattias överväger det fortfarande. Han vill nog väldigt gärna ha det :)

Idag har vi varit lediga båda två. När Tossen var färdig på dagis tog vi en fika tillsammans med mammi och "pappi" i stan. Mysigt! Sen var vi och hämtade Alice "stjärnaskor" (Converse) på Kids. Underbara! Alice har knatat omkring med dem här hemma sen hela kvällen och vägrat ta av dem. Ännu ett Conversefreak i familjen ;) Nu matchar vi så fint med likadana och ikväll när det var duschdax parkerade hon sina så fint bredvid mina i hallen. Sötmaja! Nu väntar jag på att älskling ska komma från sin träning, sen blir det en stund i soffan innan sängen kallar.

Dagens roligaste kommentar var nog när Alice tyckte morfar-Bojje tjatat tillräckligt på henne och hon sa till honom: Sluta, jag vill inte höra dig mer! Hon är för rolig med sina härliga kommentarer.




Älskar verkligen Alicens outfit den här våren. Tycker hon är så himla fin i blått och rött:)



Converseparkering :)


Kommentarer
Så här sa: Carro

Alice är JÄTTEFIN! Älskade Liten :) Och era converse kan du ta och sätta hit för dom vill vi ha ;) Ses kanske idag! ILY!

2010-03-25 @ 10:35:13
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0