Måndag 29/3

Måndag igen, var tar helgerna vägen egentligen? Ingen bra morgon imorse. Vi sov alldeles fööör länge och det resulterade i stress. Hata! Förmiddagen i skolan var dessutom den segaste ever. Blääää, jag tycker det är vråltrist och vill tillbaks till mitt jobb NU :) Lunchen var betydligt trevligare, den spenderades med en av mina absolut finaste vänner (och min svägerska) Caroline på Darins. Gott med en bit paj och massa tjata. Eftermiddagen i skolan var inte eheller så pjåkig. Visserligen prov i psykologi, men det kändes kanon när jag lämnade in det. Nu återstår bara att vänta på resultatet. Imorgonbitti är det matte på schemat och sen tar jag påsklov :) Lovely!

Ikväll kommer golvläggaren hit och ska kika på badrummet. Hoppas nu det blir bra så som vi har tänkt. Senare ska jag nog ta på löparskorna igen och ge mig ut. Var faktiskt ute på en runda igår och det gick sådär, jag får sjukt ont i vaderna (särskilt den högra) när jag springer. Har haft problem med dem tidigare när jag spelat innebandy och nu är det likadant igen :( Känner även av det när jag tränar på friskis (jympa), men inte alls lika mycket. Ja vi får väl se om det blir friskis eller en runda vid sjön senare. Vädret inspirerar ju knappast. Ikväll vill jag också ha lite tid med min älskling, han däckade vääääldigt tidigt igår (innan någon av barnen!) inte konstigt med tanke på hur hans senaste arbetsdagar sett ut.

Nu väntar jag på att Lilliz ska komma från skolan och mina föräldrar ska komma med Tossen. De har hämtat henne på dagis idag. Antar att hon kommer vara på bra humör när hon kommer hem :)


Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0