Lappad och lagad Lucas

Fick ett sen sms inatt. Lucas och hans pappa satt då på akuten och väntade på en läkare. Lucas hade tidigare på kvällen åkt på sin skateboard (som nästintill bor på hans fötter) och på något sätt hade han hoppat eller ramlat så skateboarden slog till honom i huvudet. Ett rejält jack minsann som nu är lagat med elva stygn. Stackars liten. Galet var också att det inte fanns en enda läkare på sjukhuset som kunde sy honom! De fick ringa in  jouren för att få det gjort. NU är han iallafall omplåstrad och mår bra. Han hade såklart blivit jätterädd när det hände för det blöder ju inte så lite när man slår sig i ansiktet ska ni veta. Kändes inget vidare att jag inte kunde köra in till honom heller, Linus och Alice låg ju här och sov och Mattias jobbade inatt. Men det gick jättebra. Jag pratade med Lucas efter att de sytt honom och han tyckte inte alls att det varit jobbigt. Idag på förmiddagen körde jag hem till honom (han är ju hos Anders denna veckan) och tittade till honom lite. Jag ville naturligtvis ta med honom hem, men ingenting kunde stoppa honom från att följa med polarna på klassresan som går av stapeln idag :)

Egentligen borde jag vara förvånad över att inte det här händer var och varannan vecka. Lucas är en kille i farten och aldrig stilla. Dessutom sitter som sagt den där brädan som limmad vid hans fötter just nu.

Min älskade storkille ♥



Kommentarer
Så här sa: Carro

Ser verkligen inte alls trevligt ut. Uhhhh!! Hoppas han snart blir bra igen. Men håller med dig, man är förvånad att det inte hänt innan med Lucas ;) ILY!!!

2010-05-12 @ 17:50:12
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Marie

Aj ser inte bra ut! Han är som min Jeppe full av energi alltid! Ge honom en stor kram!

2010-05-12 @ 18:22:21
Så här sa: miian

uuuj vilken jääädrans smäll,stackare!!!!!

Tusen tack för din kloka kommentar.

Du har så rätt och du och dina barn är ett levande bevis på att det kan fungera,att man kan må bra och att allt löser sig!

Du är en fantastisk mamma!!!!!

2010-05-12 @ 21:59:07

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0