Segesöndag

Trött trött trött...

Bröllopet igår var trevligt. När bandet slutade spela klockan ett blev det riktigt trevligt och maken min gick in i andra andningen. JÄKLAR vilket drag det blev på dansgolvet! Vi flippade ut totalt och rockade loss i sisådär 1,5 timme. Galet, men så kul! Hemma var vi vid fyra imorse och då fick det bli både dusch och frukost innan sängdax! Var helt genomsvettiga och fullständigt utmattade efter galenskaperna på dansgolvet. Haha, så det kan bli :) Alice var hos mina föräldrar och det verkar gått hur bra som helst. Igår skulle hon absolut bara vara med mamma och pappa och när vi stannade till på Maxi för att köpa blöjor på vägen hem till mormor så insåg nog Alice att hon hade världens förhandlingsläge... Ett pussel och nya såpbubblor rikare blev hon.

Idag blev det en tur till Åhus. Vi unnade oss lite käk där nere och efter det lyxade vi till det med årets första glassen på glassbåten. Lovely!
Älskar glass ♥

Glömde ta med kameran igår så den enda bilden jag har är en suddig sak på mig och Caroline, tagen med iPhonen. J och C om ju hit en stund innan och laddade upp med oss :)



Kommentarer
Så här sa: Marie

Coola brudar! =)

2010-05-24 @ 18:05:27
Så här sa: Carro

Fina ni är :)

2010-05-24 @ 19:27:03
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0