Tisdagsbabbel

Skola en liten imorse och verkligen skittråkigt med matte. Tur min Iphone livade upp lektionen lite :) Efter skolan stack jag hem, Mattias sov och barnen var iväg på olika håll. Snacka om lugn. Kikade lite på platsbanken.se och hittade en tjänst jag gärna skulle vilja ha, så jag slängde in en ansökan. Har inga som helst förhoppningar om att ens komma på intervju, men man får ju inget jobb om man inte ens försöker. Det var en förskollärartjänst i skolan och dessa tjänster är oerhört sällsynta och eftertraktade. Själv skulle jag också gärna jobbat där! Som sagt inga förhoppningar, men man kan ju åtminstone söka.

Vid middagstid hämtade jag Toss och sen bar det av till stan med Carro å Leon. Leon fick sina glasögon (igen!) :) och själv köpte jag lite strumpor till Alice. Hade gärna sett att våren ville komma på allvar nu, för det här är ju så dryyygt. Tur man uppskattade vintern ordentligt när man vet att alternativet hade varit typ såhär fast förmodligen kallare. Lunch hann vi också med i stan och sen körde vi och hämtade Lucas innan vi tog kaffet här hemma. En mysig dag som vanligt när man träffar fina C å L.

Nu inväntar jag maken som ska komma hem från Maxi med en rejäl handling. Middagsmaten bl.a. Ikväll har vi (hör å häpna) inte en massa körningar med grabbsen till och från idrottsplatser så ikväll ska vi förhoppningsvis kunna sitta ner i soffan en stund tillsammans. När kidsen har somnat snor vi tv-spelet och spelar det här :



Är så sjukt kul att spela alla de de där gamla Nintendospelen man hade som liten :)


Kommentarer
Så här sa: Carro

Tack för idag! Mysigt as always :) Men var är den tjänsten då? Berättade du ju inte idag =P De gamla tv-spelan är sjukt roliga, måste fixa dom till vårat Wii ju! Hoppas vi ses snart igen. ILY!

2010-05-04 @ 18:39:25
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0