Ilska, funderingar och pass

Ibland är det svårt att hålla sig lugn. Helt lugn och bara låta idioti rinna av en. Men jag ska försöka. Jag ska glädjas åt det jag är glad för istället för att låta ilska ta över och bli arg över saker jag inte råder över. Jag ska inte lägga tid och tankar på människor jag faktiskt inte ens tycker om. Svårt svårt svårt, förbannade jävla energitjuvar.

Förresten skadeglädje är väl glädje det också? ;)

Idag har det förövrigt varit en bra dag. El bosso ringde och berättade vilket arbetslag jag ska vara i till hösten. Det känns bra. Tror jag. Jag ska dela min tjänst med en tjej som pluggar på halvfart. Ska hon bara plugga eftermiddag känns det naturligtvis inte alls bra. Ska jag jobba halvtid vill jag såklart också ha lediga eftermiddagar. Annars kan det vara. Ingenting är dock sagt om schemat så jag vet inte ännu. Troligtvis ska den här tjejen ha hellediga dagar och det är ju bra, för det innebär att hon måste jobba hela dagar också, vilket gör att jag blir ledig. Min andra blivande kollega är en toppenduktig förskollärare i min egen ålder. Pigg och glad, så det ser jag fram emot. Kan nog bli hur bra som helst det här. Vem den tredje kollegan på min avdelning blir är ännu inte riktigt klart. Förutom detta fick jag veta att jag ska jobba på en helt nybyggd avdelning, ännu ej invigd ens, med de äldre barnen. Min önskan var ju småbarn, men det spelar ingen roll. Kommer bli kanon det här.

Förutom då att... Jag ju sökte ett annat jobb härförleden. Jag sökte det i sista minuten och redan dagen efter fick jag ett mail om att tjänsten så gott som var tillsatt. MEN de skrev åxå att de nu skulle öppna en helt ny förskola och att de gärna ville ha in min ansökan till den tjänsten så de kunde kalla mig till intervju. Jag har velat fram och tillbaka kring hur jag ska göra. Idag bestämde jag mig för att åtminstone söka tjänsten. Kruxet är att det är heltid. Finessen är att det är en privat förskola. Som alltid har man som personal bättre förutsättningar där. Söka kan jag ju göra iallafall. Skulle det sedan leda till något mer så får jag ta ställning till det då.

Idag har jag, älskling och Alice varit ute en runda. Vi körde till en lekplats en bit härifrån, köpte glass på Mc´D och så hämtade vi våra pass. Mitt besparar jag er, men det här är ju underbart:



Kommentarer
Så här sa: Marie

Så fin hon är! =) Kul med jobbet! Kram sis

2010-05-11 @ 16:46:11

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0