Pass och semesterlängtan

I förmiddags tog vi oss äntligen tid till att köra in till polisstationen för att fixa pass till Alice. Mattias kom på det häromdagen och ja innan dess har det faktiskt inte alls funnits i våra tankar. Dessutom skulle jag ju såklart också förnya mitt pass. Jag har ju varit en Sjöberg ett bra tag nu och då funkar det minsann inte med Eriksson-passet. Så nu har vi fått det fixat. Alice ville ha sitt "passt" meddetsamma, men en vecka får vi vänta ungefär.

Snart bara en månad kvar tills vi ger oss av. Ska bli så underbart. Jag, Mattias, Linus, Alice och mina föräldrar blir det. En liten skara från vår annars rejäla familj. Lucas vill inte följa med och jag kan ju inte tvinga honom, men jag kan inte heller tvingas att stanna hemma för det. han ska var hos sin pappa och han har bestämt sig för ett innebandyläger som han inte för något i världen tänker missa. Mattias pojkar har också valt att inte följa med. Max ska till Frankrike med en kompis och hans familj, de har varit bestämt sedan länge och han valde det även efter att vi beställt vår resa.

Till  L´Estartit bär det av igen. Vi var där med alla barnen (Alice i magen) 2007. Underbart ställe. Inte massa röj utan en familjevänlig by det där händer lite lagom. Härliga stränder och fin natur med både berg och hav. Jag längtar! Och jag fullkomligt älskar Spanien. Det är i Spanien jag tillbringat de allra flesta av mina semestrar och det känns hemma på ett naturligt sätt. Spanien är absolut mitt andra land och jag föredrar definitivt fastlandet framför semesteröärna. Ska bli så skönt att bara få vara, njuta av att vara tillsammans, uppleva, komma ifrån. Ska bli spännande att se hur det går med resandet också. Vi har valt att bila, det gjorde vi sist också. Varken jag eller Mattias tycker om att flyga så vi får väl se. Jag tror det kommer att gå galant. Många, långa stopp, intensiv körning när Alice sover, sen får vi såklart ha med DVD, böcker, leksaker och annat pyssel som kan roa. Och eftersom vi alla ska åka i vår rymliga bil så har hon flera vuxna runtomkring sig. Som sagt jag tror det går bra. Alice är inte så krävande utan anpassar sig ganska lätt och är lättroad med det lilla. Hur som helst så får det helt enkelt bli på hennes villkor. Funkar det inte alls en dag så får vi väl planera om och köra nattetid. Tur vi är flera med körkort i bilen :)

Hotellet vi ska bo på är ett lägenhetshotell (ett absolut måste tycker jag) och ligger nere på stranden. Och även om jag är övertygad om att både Alice och Lilliz kommer föredra poolen, så längtar jag till medelhavet. Älskar ♥


 

 
 

  


Kommentarer
Så här sa: Sandra

Låter underbart! Förstår att du längtar.

Jag längtar också till semester. Var ju ett tag sen...

Får se vart det bär hän och när. Men att drömma och planera är också mysigt tycker jag. Mysigt att längta till något.

Ha en fin vecka.

Kram

2010-05-04 @ 11:11:35
URL: http://loppanbus.webblogg.se/
Så här sa: mormor

VILKA FINA BILDER .NU LÄNGTAR VI ÄNNU MER .

2010-05-10 @ 14:50:40

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0