I måååål!

Helt slut, så känner jag mig just nu. Maken min känner nog exakt likadant. Men nu är vi i mål, jag vågar nog säga det faktiskt. Visst lite småplock återstår att fixa, men det är det lilla. Jag är extremt glad över att vi är färdiga med alla projekt här hemma. Fyra rum och kök har gjorts om helt och så stugan som är nybyggd på tomten såklart. Nu ska vi ha lugn och ro i det här huset. Det behöver vi. Fast såklart måste jag erkänna att jag är sjukt nöjd nu efteråt. Älskar vårt hem nu! Många förändringar har gjort det så mycket bättre och det finns utrymme för oss alla.

Imorgon blir det en lång dag. Massor av tider att passa, kanske hinner med att redogöra lite mer exakt för det senare. Just nu räcker inte min tid till, datorn är långt ner på prio-listan och jag hinner faktiskt inte med att kika in på blggar etc som jag brukar besöka. Menmen snart vänder det :) Nu när allt är klart måste vi ju bara få en massa tid över ;) (Fast ja just det, nu är det ju dax att börja fixa inför advent. Underbar tid på året.)

Tack till mina underbara föräldrar som hjälpt oss genom den här resan på många olika sätt. Ni är oumbärliga. Älskar er ♥

Förresten utvecklingssamtal med Linus idag. Han ÄR en stjärna! :)

Tänkte bjuda på en bild, men kameran är helt urladdad och iPhonen vill inte som jag vill, får väl se om jag mms:ar den senare då.


Kommentarer
Så här sa: Carro

Skönt att ni är mål, nu finns det kanske tid för lite annat :) ILY!!

2010-11-23 @ 19:14:57
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Sandra

Så skönt att ni är klara. Kanske kan man få se en liten skymt här på slutresultatet ;) Barnens rum blev ju verkligen toppen.

Hoppas ni har det bra.

Kramar

2010-11-25 @ 08:49:35
URL: http://loppanbus.webblogg.se/
Så här sa: mormor

Ert hem är så jätte fint, tack för att vi fick vara med .Kram<<<<<<<<<3.

2010-11-28 @ 12:37:44

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0