Måndag igen

Tack för era snälla kommentarer angående Alice rum! Hon älskar det, jag också och dessutom har hon nu sovit tre nätter i rad. Jag håller tummarna för att det inte är en tillfällighet. Tror snaaart jag vågar mig på att säga att det inte är det, jag vet ju hur lätt man stör Alice på natten. Hon brukar alltid märka av när vi går och lägger oss och sover kanske allra bäst ensam helt enkelt. Nattningarna är nemas problemas, hon ska ha saga i sin säng. Skönt, innan har vi alltid läst för henne i vår säng men nu ska hon vara på sitt rum. Känns bra att Alice själv vill och att det abslut inte blivit någon konflikt eller tårar kring var hon ska nattas/sova.

Idag var det en kort dag på jobb. Efter det körde jag och Alicen till mammi och fick lite lunch i magen. Mammas mat är ju aldrig fel och det smakade såklart fint idag med. Vad kvällen har att bjuda på vet jag inte ännu. Ska inte försöka försköna min vardag, den är verkligen inte vad den borde just nu och jag känner mig mest trött. Eller ja kanske helt slutkörd är en bättre beskrivning. Sanningen är den att man kan inte styra över allt som händer, men lite lite medgång hade suttit fint nu.

Nu ska jag mysa Toss lite :) Lucas är med kompisar och Linus är på väg till fotbolls+innebandyträning. Jag och Alice ska rita lite. Det är mycket rita, klippa och klistra just nu. Bjuder på en teckning från igår:




Alice har ritat sin familj


Kommentarer
Så här sa: Marie

Hon sover säkert bra för hon är stolt över sitt fina rum! Ha en bra kväll o jag hoppas vi ses snart kram Marie :)

2010-11-15 @ 20:41:00
Så här sa: Sandra

Åh, så fin teckning. Hon har ritat sin familj. Duktig tjej.



Kram

2010-11-15 @ 20:57:30
URL: http://loppanbus.webblogg.se/
Så här sa: Carro

Åh fina fina teckningen, duktiga Alice ♥



Hoppas inte heller det är en tillfällighet från Alice sida att sova hela nätter. Önskar mig en hel natts sömn, det hade inte varit fel... Och er önskar jag en massa massa medgång! ILY ♥

2010-11-15 @ 21:35:20
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0