Lugnare tempo

Äntligen ett par dagar då vi fått tid att varva ner. I torsdags skippade vi simmet, Alice vill inte alls bada, hon ville åka pulka så det fick bli så. Klart man ska njuta av snön när den nu äntligen är här. Älskar! Carro och Leon kom och sällskapade oss pulkabacken, toppen! Gällande simmet så har vi nu bestämt oss för att sluta helt med det. Dte är två gånger kvar och de ska vi såklart vara med på men sen får det vara. Alice tycker inte alls det är lika kul längre och både jag och M upplever det stressande. Allt bök med grejer, ombyte och dusch för en halvtimmes sim, känns alldeles för lite nu när barnen är såhär stora. Så vi får åka till badhuset på egen hand och det brukar vi kunna vara duktiga på. Det älskar dessutom alla kidsen! Alice också, då kan vi ju bada hur länge vi vill :)

Igår hade vi en underbar dag. Vi körde till Osby och besökte lekoseum. Var bara jag, Mattias och Alicen. På kvällen var vi bara hemma och fredagsmyste. Åt lite plockmat i nya allrummet, massor av ljus tända och njöt av lugn och ro. Äntligen. Kändes galet, men ljuvligt at vi hade en hel dag tillsammans utan en massa måsten med renovering och annat. Underbart. Så ska vår jul se ut, ja hela december - nu är det tid att njuta av allt jobb vi lagt ner.

Idag jobbar M. Bara jag och Alicen hemma, mysigt. Vi har inga stora planer för dagen, får väl se vad som händer. Ut i snön ska vi en vända iaf. Men först ska vi äta lite frulle och sen får det bli en dusch innan vi planerar dagen. 

 

 

 
***Underbara vintermys***
 


Pepparkakshuset klart. Gjord av byggsats, men funderar skarpt på att försöka baka ett eget också i år. Ska leta upp en rolig mall bara :)


Kommentarer
Så här sa: Carro

Tack för en mysig stund i pulkabacken :) hoppas på fler gånger! ILY

2010-11-29 @ 08:27:08
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0