Äntligen hemma

Söndagkväll. Har sagt godnatt och pussat på alla mina finaste ikväll. Det är verkligen underbart när alla  är hemma. Jag kommer nog aldrig vänja mig helt vid varannanvecka-boendet. I hjärtat är jag ego och önskar att Lucas bott här jämt, precis som förr. Men som tur är så har jag fått lite förnuft också och därmed är det självklart att det är som det är.

Nu väntar en härlig, men intensiv vecka. För det är skillnad, ja det är stor skillnad när alla är hemma. Dels så är det en hel del bråk och tjafs mellan grabbsen, dels så är det betydligt mer körningar och mer planerande. Lucas ska till och från skolan varje dag, ofta vill han vara med kompisar också och sen har han sina träningar. Middagarna ska passas in mellan grabbarnas aktiviteter och sen ska läxorna helst bli gjorda. Så det krävs lite mer planerande.

Men jag är glad i själ och hjärta ♥

Jag och Alice har haft en toppenfin dag hos våra vänner i Köpinge. Jag har verkligen haft tur som träffat Mattias. Dels för att han såklart är mitt livs kärlek och dels för att jag genom honom träffat en av mina allra finaste vänner, Caroline. Idag har vi mest tjatat och tjatat (som vanligt när vi ses) och barnen har lekt hur fint som helst. Alice älskar att vara hos sina "kasiner" och jag förstår henne, jag trivs också väldigt bra i familjen Perssons sällskap ♥ Nu har jag fyllt på må-bra-kontot ordentligt inför kommande vecka och snart återstår det bara att krypa ner och invänta en ny måndagmorgon.

Först bara måste jag dela med mig av den här bilden som alltid får mig att le:






Kommentarer
Så här sa: Sandra

Hej!



Låter som en mysig helg. Usch, jag förstår att det måste vara jobbigt att vara ifrån honom varannan vecka.

Japp, matlista är guld värt. Jag avskyr verkligen också den där frågan: "Vad ska vi äta idag". Orkar inte fundera på sånt när man kommer hem från jobbet och är trött och hungrig.



Jag har bytt lösen på bloggen. Har skrivit det i e-mailfältet.



Kram

2010-10-04 @ 08:36:38
URL: http://loppanbus.webblogg.se/
Så här sa: Carro

Finaste Alicen! Underbara Liten :)

2010-10-05 @ 09:24:38
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0