Hej Torsdag!

Ääääntligen är det helg igen. Denna veckan har inte varit för rolig, utan det har snarare varit lite körigt. Alice nattvanor gör det inte ett dugg bättre. Hon sover tusan så oroligt och de två senaste nätterna har hon spenderat hela natten i vår säng. M försökte lyfta över henne igårkväll. Jisses vilket illvrål den fröken kan ge till. Trodde det var kört för flera timmar, men peppar peppar, hon somnade om. Inatt vaknade hon igen och väckte sin pappa mitt i natten med en puss. Älskar dig pappa sa hon och somnade om. Söt! Vet inte varför hon är så orolig, hon känns bara lite otrygg förtillfället. Snart är det dessutom dax att byta till eget rum. Vi har pratat mycket om det jag och M och bestämt att vi inte tänker forcera något. Alice är en känslig tös så det får bli i lugnt tempo om det behövs.

Nu ska vi dra till badet. Dax att simmelisimma :) Efter det är det pyttedans och ikväll får vi tjuvstarta fredagsmyset tror jag bestämt :)




Kommentarer
Så här sa: Sandra

Härligt med helg. Snart dags för det i familjen Berntsson också :) Jag jobbar till 18 idag och sen ska det mysas hela helgen :)



Perfekt att börja helgen med sim. Jag är så dålig på att åka med barnen till badhuset. Känns som ett jätteprojekt att gå dit med två barn. Usch vad bekväm jag låter. Får nog ta mig i kragen ;)



Gissa om Vera blev glad för sitt nya täcke och påslakan med Kitty.... Hon skrek rakt ut av förtjusning.



Ha en finfin helg! Kramar

2010-10-14 @ 15:05:24
URL: http://loppanbus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0