Lörda´

Ledig lördag, utan måsten och krav. Åtminstone för mig och Alice. M har jobbat precis hela dagen och är på väg hem nu. Vet att han kommer vara helt slut ikväll. 12 timmar är ett tufft pass, särskilt som det börjar kl 06.00. Jag och Alicen tog iaf en välbehövlig sovmorgon. Äntligen fick vi sova ut! Somnade tidigt på soffan tillsammans igår (Alice somnade mig som när hon var liten bebis) och jag vaknade till vid halv ett och bar in henne i sängen. Somnade själv direkt igen och sen sov vi till nio imorse. Underbart :) Idag har vi mest bara njutit. Att ha ensamtid med ett av sina barn är fantastiskt tycker jag. Jag älskar det. Vi tog en lång mysig frukost tillsammans och efter det vanliga röjet här hemma körde vi till stan en sväng. Jag skulle egentligen hämtat min Geggamoja-mössa på Vincent och jag var i affären, men glömde mössan :S Nåja, den finns kvar.

I em har vi varit hos bästa Carro och firat henne lite. Mys ♥

Nu står bakpotatisen i ugnen, lördagsgodiset är inhandlat, jag och Alice ska krypa ner i ett bad och sen blir det hemmamys resten av kvällen. Ett perfekt avslut på en fin lördag.

Bjuder på lite bilder från skogsturen igår:






Kommentarer
Så här sa: Carro

Tack för att ni kom. Kände mig dock inte speciellt social eller trevlig, bara stressad...förlåt! Tack för paketen, blev helnöjd. ILY

2010-10-17 @ 21:09:20

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0