Onsdagkväll

Räknar ner... tre timmar jobb sen HELG :) Jag älskar mitt jobb och jag älskar att sluta redan klockan elva på torsdagar för att sedan vara ledig hela fredagen. Lovely! Har varit en ganska intensiv vecka. I måndagskväll var vi på föreläsning med jobb och likaså i tisdags förmiddag. Två riktigt bra och intressanta föreläsningar. Den första handlade om matte och den andra om bemötande. Det är tråkigt att konstatera det men det finns många som borde jobba rejält på det sistnämnda. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, trivs man inte på sitt arbete när man jobbar med barn så har man f-n skyldighet att sluta.

Idag har jag jobbat heldag. Farmor hämtade Alice på dagis idag och sen hämtade jag henne hos farmor. Tänkte att nu blir det kämpigt att få med henne hem, men icke. Alice kastade sig i min famn och överöste mig med kärlek. "Åhhh jag har saknat dig heeeela dagen mamma". Jacka och stövlar åkte på direkt. Sedan dess har hon i princip varit på mig. Hon är fortfarande mammigare än mammigast, men det gör mig ingenting.

Ikväll jobbar M och alla grabbsen är på träningar. Jag och Alice har gjort spenatsoppa (alla barnen i huset här är tokiga i det) och sen bakade vi chokladbollar. Snart kommer grabbarna och vi ska fika innan det är sängdax igen för liten stjärna. När grabbarnas läxor är fixade och alla ligger snällt i sina sängar så ska soffan bli min bästa vän. Jag är verkligen sugen på en ensam tv-stund framför dumburken :) Det finns kvällar då jag uppskattar ensamhet enormt, ikväll är en sådan kväll.


   


Baka baka liten kaka :)


Kommentarer
Så här sa: Carro

Fina Alicen, fylld med kärlek!

2010-10-06 @ 22:51:53
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0