Lekoseum, lekplats och fredagsmys ♥

Ja det blev en helt underbar dag. Precis som jag trodde ju. Jag och Alicen tog bussen till stan och där skulle vi möta upp M som varit hos mina föräldrar. Meningen var att vi skulle äta lunch, men stackars Caroline hade problem av värsta sorten med datorn i affären, så M fick rycka ut och agera IT-service. Innan han hunnit åtgärda problemet var jag och Alice tvungna att komma iväg så lunchen fick vi ta i bilen. Det fick bli MC´d, helt ok om man frågar Toss. Vi var iaf inom Caroline och träffade M där lite snabbt. Fick visst med en klänning från Geggamoja också därifrån :) Passade också på att lämna en liten paket till min fina vän.

Sen körde Alice och jag till Broby. Leon sov när vi kom dit så vi fick i oss lite kaffe innan vi fortsatte till Osby och Lekoseum. Jag har inte varit där på väldigt många år, men dagens besök var uppskattat. Jag tycker det är kul med mixen av gamla leksaker att titta på och bli lite nostalgisk av samt möjligheten att leka för barnen. Tomtevärlden nere i källaren var himla mysig, den vill vi nog snart besöka igen :) Fikan var väldigt billig och det gillas såklar också skarpt :) Lekoseum är absolut värt ett besök och vi kommer säkert att åka dit igen någon dag. När vi kände oss klara på Lekoseum gick vi bort till BRIO-butiken som låg en bit längre ner på gatan. Även den var värt ett besök och där fanns mycket av det materialet vi beställer på jobbet till den skapande verksamheten. Jag köpte stora nabbipärlor till Alice och tre pärlplattor som passar till dem. Skulle kunna besöka den butiken igen bara för att köpa färg, tuschpennor, lim osv. Men det får bli lite längre fram. Just bra tuschpennor är svårt att få tag i tycker jag. Vi provar BR´s egna just nu och de har varit helt ok, men inget slår ju de riktiga ”dagispennorna” Berol. Självklart ångrar jag att jag inte köpte dem med mig hem idag :S

Ett besök på en fin lekplats hanns minsann också med. Det var en stor lekplats med massor att göra. Flera klätterställningar, många gungor, tre rutschkanor mm! Toppen tyckte både Alice och Leon och vi stannade tills det började skymma. Då tändes det en färgad lampa på lekplatsen och ingen av barnen ville gå därifrån. Supermys :) Till sist lyckades vi slita oss därifrån iaf och vi följde med Carro och Leon hem en runda. Där bjöds det på hemlagad pizza, mumsa! Vi kollade på Idol och åt såklart de obligatoriska fredagsmys-ostbollarna också ;) När Alice höll på att somna i mitt knä samlade jag ihop våra saker och så körde vi hemåt. Alice somnade direkt i bilen och sover nu gott vidare i vår säng. (Förhoppningsvis heeela natten!) En underbar, toppen, fin, mysig, ljuvlig fredag tillsammans med det bästa sällskapet. Löve it! Förresten är det himla kul att Alice och Leon funkar så bra i varandras sällskap. Det märks tydligt att de tycker om varandra och gillar att vara tillsammans. Underbara, finaste Tossarna ♥

 





En underbar dag ♥



 


Kommentarer
Så här sa: Carro

En underbar dag! Lugnt, skönt, ingen stress. Visst tycker dom om varandra de små Tossarna. Leon skriker ju "Alice" heeeeela tiden, stackarn har väl sår i öronen ;)



Lekplatsen är faktiskt toppen, hade varit kul om man hittat någon mer sådan. Och BRIO-butiken ska säkerligen besökas inför julklappsinköp. Massa fint och bra priser.



Alice kommer bli så fin i sin gröna klänning. Härlig färg. ILY

2010-10-02 @ 14:04:14
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0