Fredagstur till stan

Det blev en tur till stan idag. Skulle inhandla Alicens vinterskor. Hade tänkt köra å exakt samma som förra året, ja och året dessförinnan. Men icke. Alice fötter var för stora för de übersnygga Tobias-kängorna. Så istället för dem fick det bli ett par liknande i modellen större. Tanken var också att skorna skulle vara svarta, men vi kom hem med ett par röda. Nåja nu kommer fröken envis att ha varma fötter även den här vintern iaf. Blev visst en tröja på Vincent också när vi ändå var i farten. Gillar all over print särskilt i landskapstema :) Efter vårt Vincent-besök var Alicen hungrig och ville ha kyckling. Vi slog till med en kinabuffé, najs! Och faktiskt väldigt mysigt att sitta där med bara Toss.

Ikväll funderar vi på att ta ännu en tur till badhuset, men vi får se. Både Linus och Alice är ganska förkylda. Just nu vilar Alice i soffan och jag ska ta tag i en del här hemma. M är och handlar el-grejer till stugan. På måndag hoppas vi få elen inkopplad och sen är det är klart :) Då återstår bara tre rum här inne att måla, tapetsera och flytta om i!

Trevlig helg :)




Kommentarer
Så här sa: Carro

Va synd att Alice inte kunde ha Tobias, men tur för Leon som fick ett par i strl 25. Tycker att Sven oxå är fina. Rött kommer bli fint på Alice även om jag tycker de svarta är snyggare. Fast så är det nästan alltid, svart är snyggast ;)



Nu är vi väl redo för Sälen?! ILY!

2010-10-27 @ 14:41:44
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0