Tunga ben, lättare sinne

Jodå det blev en löprunda nere vid sjön och in mot stan. Även om det var betydligt tyngre att springa idag så gjorde jag ju det iaf och det är väl det som räknas? Och fast att det kändes tungt i benen så känns det betydligt bättre inuti nu. Motion gör verkligen underverk! Gick i ett par minuter och körde sen på med 25 minuter konstant löpning. Tungt tungt tungt, men NU är det gjort och jag har verkligen gjort mig förtjänt av att njuta lördag. Nu väntar duschen och sen ska det lagas middag. Vi kör på en repris från förra lördagen och fixar till bakad potatis med skaldjursröra. Mmmm det är lovely :)


Kommentarer
Så här sa: Sandra

Härligt med löpning! Jag är också helt såld. Jag vet att det känns underbart att kunna röra sig igen efter en bukoperation. Jag hade ett svårläkt ärr jag tampades med länge men läkte snabbt för övrigt. Känslan när kroppen började bli som vanligt igen är fantastisk.

Synd att pyttedansen är så tidigt. Det hinner inte jag. Ska kolla upp Funky kids. Tror det finns från 3 år. Hade min Loppa gillat. Vill ni hänga på isåfall?

Kramar

2010-09-26 @ 10:53:58
URL: http://loppanbus.webblogg.se/
Så här sa: Carro

Skönt att du har börjat jogga igen, det är ju så gött! Heeeja Dig bästa bästa Du!

2010-09-27 @ 09:44:30
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0