Jobb, val och vinterns outfit

Lucas är H E M M A, det är jag lycklig för ♥ 

Andra jobbedagen idag då och det känns bra. Grejen är bara den att halvtid är inte mycket i en barngrupp, det är för lite. Särskilt om man är ensam förskollärare och det är bestämt att vissa arbetsuppgifter endast får åligga dem som har pedagogisk utbildning. Men nu har vi valt det här och jag tror att det gynnar våra egna barn på bästa sätt. Hoppas det kommer funka på jobbet också. Och hoppas på att jag hinner lära känna barn och föräldrar snabbt för jag vill komma igång och jobba riktigt nu. Idag kastades jag in i utvecklingsgruppen, den grupp jag själv varit med och startat upp en gång för många år sedan. Vi arbetar med små barns matematikutveckling. Galet intressant om ni frågar mig :)

Ikväll jobbar Mattias och jag ska krypa ner i sängen om en liten stund. Blev sent igår, kunde inte släppa valvakan. Visserligen gick valet alliansens väg vilket också är det håll jag förespråkar, men jag tycker ändå att det är bedrövligt. Särskilt som Sahlin efteråt står och säger att NU är det allvar, det här händer på riktigt i Sverige. Ehh jaha?! Vilken sten har hon gömt sig under i hela valrörelsen? Opinionsundersökingarna har väl tydligt pekat på att SD skulle komma in i riksdagen? Jag tycker det är alla de etablerade partiernas fel att det gick såhär då de inte tagit debatten på allvar och motat Olle i grind. Ohly skriker högt men fortsätter att stoppa huvudet i sanden och Wetterstrand anser att det är upp till Reinfeldt nu. Sandlåda. Sveriges framtid är fan i mig upp till alla.  Det är iaf min åsikt.

Bläää - nä det var ju knappast meningen att det här skulle bli ett politiskt inlägg, men hade jag haft lite mer tid över så skulle jag nog kunna tänka mig att engagera mig politiskt på riktigt. Intressant och viktigt. (Och ja jäklar jag håller nog på att bli vuxen på allvar nu) ;)

På tal om val så var Alicen vansinnigt arg utanför vallokalen igår. Hon vrålade, skrek och var tokarg! HON skulle RÖÖÖSTA. "Lägga lappar i brev" och hon skulle rösta på PAPPA. Folket som köade hade ganska kul iofs, men suck - hennes humör är inte att leka med just nu.

Idag har jag varit och fikat med min fina vän Caroline. Jag passade också på att köpa Alice vinterkläder. Har alltid kört på Polarns innan och Alice har även overallen därifrån i år. (Antar att det är den hon kommer använda mest också). Jag vill dock ha dubbel uppsättning vinterkläder (erfaren mamma och förskollärare) ;) och föredrar att ha både overall och jacka+byxor. Årets tvådelade set kommer inte helt oväntat från Villervalla. Ska testa det och sen får vi se om det blir Polarns nästa år igen eller ej. Snygg är årets vinteroutfit iaf, nu ska snart funktionen också få övertyga mig :)




   

Röd jacka, svarta byxor, turkos fleece och två mössor (måste ju matcha både med och utan fleece) :)

(Alla bilder lånade från villervalla.se)


Kommentarer
Så här sa: Carro

Va skönt att Lucas är hemma Mys!



Usch, jag skulle kunna skriva en hel uppsats här om politiken, men orkar inte ;) Håller iaf helt med dig, men det visste du redan.



Alice kommer bli superfin i vinter ju. Såg fleecen på villervallas hemsida igår, ser jättemysiga ut. Vill oxå in o handla jacka till Leon nu!! ILY!

2010-09-21 @ 12:51:13
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0